problem-"tmavý" displej
problem-"tmavý" displej
ahoj, předem se omlouvám, za laicky popis problemu. Prave jsem zapla NB a zjistila, ze je jakoby maximalne ztmaveny a videt na nej muzu jen kdyz si na nej posvitim. Neni vypnuta funkce LCD ani ztmavení. Pak jsem zjistila, že pravý pant je jakysi uvonenejsi nez druhy, nejspis se neco stalo s kontaktem pri prevozu? Muzete mi poradit, co s tim? Nekde utahnout nebo do toho radsi nedrbat? dik moc:)
není zač ... štourání v notebooku by jsem doporučil jen zkušenějším uživatelům
> né, že by jsem chtěl podcěnovat Tvé ženské schopnosti, ale ze zkušenosti vím, že i když má moje polovička nějaký problém tak to raději nechá na mě a já se dál rozhodnu jestli to opravím sám a nebo upřednostním servis
> většinou je spolehlivější právě sevis
> né, že by jsem chtěl podcěnovat Tvé ženské schopnosti, ale ze zkušenosti vím, že i když má moje polovička nějaký problém tak to raději nechá na mě a já se dál rozhodnu jestli to opravím sám a nebo upřednostním servis
> většinou je spolehlivější právě sevis
Toshiba R600-10W
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hodně lidí jsou tady techničtí "typani", ale ono rozebrat notebook neni moc velká sranda, takže z toho, co tu vidim za výkvět, bych to hodně lidem nedoporučil (bez ohledu na pohlaví ).ollii píše:ja jsem ale technicky typ , sroubek bych dotahnou umela, kdyby mi nekdo rekl kterej, ale tak radsi to necham odbornikum, aby mi pak nerekli ze jsem do toho rypala a muzu si za to sama
Tohle bude špatný invertor a to bude muset pořešit jedině servis. Něco mi říká, že máš Acer (:lol:), takže je možné, že to bude trvat dlouho.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- občas něco napíše
Nedavno som kupoval kamaratke nejaky Asus,dosiel,nainstaloval som don Win a soft nejaky,vyskusal vypol, a volam kamoske dojdi si pon mas to hotove..kamoska dosla a na moje velke zdesenie notasek sa zapol a cierna obrazovka,,,samozrejme nasledovalo vsemozne testovanie a skusanie ale notas bezal a cierna obrazovka stale,a podotykam bol pusteny asi 4 hodiny od novoty len...nakoniec to vyriesila reklamacia,nastastie mi firma kde som to objednaval do dvoch dni poslala novy kus na vymenu,problem,vadne podsvietenie displeja..
1pc:Dell XPS M1530
2pc:Asus K50AB
2pc:Asus K50AB