Asus G750JX
No tak v registrech hodnota 2 už byla (2 = Numlock is turned ON after the logon.)..
Tak zkusím BIOS.. Jak se na tomhle mazlíkovi do něj leze ať něco nepos.ru
Neříkám, že jsem úplný BIOS panic, ale víte co.. zatím si toho notesu vážím narozdíl od těch stolních historických kousků co jsem měl doma (tam to při bootování hezky ukázalo co se má zmáčknout.. tady je win naběhlý hned, tak nevím....
Tak zkusím BIOS.. Jak se na tomhle mazlíkovi do něj leze ať něco nepos.ru
Neříkám, že jsem úplný BIOS panic, ale víte co.. zatím si toho notesu vážím narozdíl od těch stolních historických kousků co jsem měl doma (tam to při bootování hezky ukázalo co se má zmáčknout.. tady je win naběhlý hned, tak nevím....
Něco málo testovali zde http://www.notebookcheck.net/Preview-As ... 319.0.html
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
Ahoj,
koupil jsem si nový NB Asus G750JX verze s 8GB RAM.
Zkoušel jsem na tom už AC Black Flag a COD Ghost vše zatím běželo bez problémů.
Poté jsem nainstaloval World of Tanks, spuštění hry proběhlo v pořádku procházení v garáži taktéž, ale vždy když spustím bitvu, tak cca po 5 minutách hraní se hra sekne a vyběhne mi Blue Screen s hláškou "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR", dále následuje restart.
Neměl jste s tímto problémem někdo zkušenost?
Mám:
Windows 8
verze Grafického ovladače 331.82
Předem děkuji za jakékoli odpovědi.
koupil jsem si nový NB Asus G750JX verze s 8GB RAM.
Zkoušel jsem na tom už AC Black Flag a COD Ghost vše zatím běželo bez problémů.
Poté jsem nainstaloval World of Tanks, spuštění hry proběhlo v pořádku procházení v garáži taktéž, ale vždy když spustím bitvu, tak cca po 5 minutách hraní se hra sekne a vyběhne mi Blue Screen s hláškou "VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR", dále následuje restart.
Neměl jste s tímto problémem někdo zkušenost?
Mám:
Windows 8
verze Grafického ovladače 331.82
Předem děkuji za jakékoli odpovědi.
Ti co vlastní povídejte zkušenosti s AC4, COD Ghosts, BF4, Arma3/DayZ Jede vše naplno ? A jaký je noťas v záteži třeba po 6h hraní ?
Zkoušeli jste také hraní na externím monitoru a s jakým výsledkem ?
A jaký je ten matný displej oproti lesklému při hraní ve dne a v noci při lampě ?
O notesu uvažuju, ale je to dost peněz, tak chci mít jistotu, že utáhne nové next gen hry a vydrží minimálně 2 roky. Sice mi teď na to nedokáže asi nikdo odpovědět, ale jde o hry třeba jako Watch Dogs, Division a GTA V. Hlavně ty open world věci.
Poslední věc: Už na to někdo dostal Win7 a s jakým výsledkem ?
Zkoušeli jste také hraní na externím monitoru a s jakým výsledkem ?
A jaký je ten matný displej oproti lesklému při hraní ve dne a v noci při lampě ?
O notesu uvažuju, ale je to dost peněz, tak chci mít jistotu, že utáhne nové next gen hry a vydrží minimálně 2 roky. Sice mi teď na to nedokáže asi nikdo odpovědět, ale jde o hry třeba jako Watch Dogs, Division a GTA V. Hlavně ty open world věci.
Poslední věc: Už na to někdo dostal Win7 a s jakým výsledkem ?
Hm potom už chápu tu cenu výkonu za Full HD. A to vyhlazování myslíš maximální 16x nebo takové to 4x, které na NB bohatě stačí ?
Každopádně když se sníží rozlišení na třeba takových 1600x900. Jak moc hnusně to vypadá ? Popříkladě jak by nižší rozlišení vypadalo na externím monitoru.
Co vím, tak cokoli nižší než nativní rozhodí hlavně text atd.
Každopádně když se sníží rozlišení na třeba takových 1600x900. Jak moc hnusně to vypadá ? Popříkladě jak by nižší rozlišení vypadalo na externím monitoru.
Co vím, tak cokoli nižší než nativní rozhodí hlavně text atd.