Asus G750JX
Zamrzanie
zdravim chcem sa opytat .mam tento notebook asi tyzden ,a vyskitla sa mi taka vec ,(zamrzanie) styl som na internete pohybujem kurzorom mysky a zrazu sek .!! nepohnem nic nefunguje,na klavesnici tlacitko start nic! CTRL+ALT+delete.. nic. pomoze iba vyber baterie ... pls poprosim o vase nazory.... dakujem pocet takych zamrznuti za tyzden uz asi 5ty krat
som s5 :(
otazka ,notebook som sobotu rano zapol ,cakal kym nabehol prisiel k nemu chytil mys a neslo hybat....(hned sekol.riesenie vyber baterie)
. tak som dal tovarenske nastavenia. ... uvidim
otazka: mam pripojeny notebook do siete citujem: 95 percent k dispozicii (zapojena , nenabija sa ) je to normalne ??????
dakujem za odpoved
otazka: mam pripojeny notebook do siete citujem: 95 percent k dispozicii (zapojena , nenabija sa ) je to normalne ??????
dakujem za odpoved
som s5 :(
no zase mi to sekla mal som spusteny Age of empires 3 isiel od pc na 15min prec ,vratil a je to v prd.... . a ani drivery som neinstaloval... .
myslite ze by to mohla robit klavesnica mys alebo neaka hra ???
DIABLO 3 ,Age of Empires ? lebo iba to tam mam nainstalovane
myslite ze by to mohla robit klavesnica mys alebo neaka hra ???
DIABLO 3 ,Age of Empires ? lebo iba to tam mam nainstalovane
To samé mi dělal nový Asus X200 u přítelkyně.Pomohlo úplně odinstalování ovladače na touchpad.Sice tam má teď jen základní ovladač W8 bez gest a podobných kravin,ale vše funguje na 100%.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3