Asus G73JH
To je záruka na kapacitu baterie, prostě aby si zákazník nestěžoval po necelých 2 letech, že mu vydrží nabitá už ne ani polovinu toho co na začátku.
Ale na funčnost baterie se vztahuje klasická záruka, už se mi teď večer nechce hledat paragrafové znění toho zákona.
V servisu to funguje tak, že ji připojí na tester, který ji neustále nabijí/vybijí a během toho měří rozdíly, z těch následně vypočítá úbytek maximální kapacity oproti nové baterii. Když se test vůbec nerozjede nebo se nedokončí, vymění ji vám v oné dvouleté lhůtě. Jinak test dopadne např. "Baterie OK,vnitřní odpor 280mΩ , kapacita 60%"
Ale na funčnost baterie se vztahuje klasická záruka, už se mi teď večer nechce hledat paragrafové znění toho zákona.
V servisu to funguje tak, že ji připojí na tester, který ji neustále nabijí/vybijí a během toho měří rozdíly, z těch následně vypočítá úbytek maximální kapacity oproti nové baterii. Když se test vůbec nerozjede nebo se nedokončí, vymění ji vám v oné dvouleté lhůtě. Jinak test dopadne např. "Baterie OK,vnitřní odpor 280mΩ , kapacita 60%"
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
xheretic píše:To je záruka na kapacitu baterie, prostě aby si zákazník nestěžoval po necelých 2 letech, že mu vydrží nabitá už ne ani polovinu toho co na začátku.
no ok znie to doverihodne vdaka za odpoved. Zajtra zavolam na zakaznicky servis a cim skor NB poslem
tak notebook dosiel, vyjadrenie je ze kapacita baterie je nizka preto ta strata vykonu a kedze je zaruka na bateriu 1 rok nic sa neda robyt. Cize je to moja chyba mal som to dat reklamovat do 1 roka. Ale to ma absolutne nestve kedze na beterii takmer NB vobec nepouzivam. Dobra sprava je ze mi vymenily chladic grafickej karty takze sa oplatilo byt tyzden bez NB
tak pokroky idu hore robya sa nove narocnejsie hry a g73 uz starne. Preto ma napadlo ci sa neda vymenit grafika za nejaku lepsiu trebars 2GB? som do toho laik ale mam tusenie ze sa to nebude dat.
Stve ma to koly ohlasenej crysis 3 lebo uz crysis 2 ked mam vsetko na minimum mi to skace okolo 35-45 fps co je uz malo, takze pri 3ke to bude len horsie takze by som radsej zainvestoval do lepsej grafiky ved cpu a ram je ok nie?
Stve ma to koly ohlasenej crysis 3 lebo uz crysis 2 ked mam vsetko na minimum mi to skace okolo 35-45 fps co je uz malo, takze pri 3ke to bude len horsie takze by som radsej zainvestoval do lepsej grafiky ved cpu a ram je ok nie?
Tak jiste to hrajes ve FullHD a ten vysledek je hodne slusny.
Kdysi jsem si tu vymenu GPU take zjistoval a na zahranicnich forech byli typci, co tam dali HD6970M a vse fungovalo jak ma. I chlazeni...teploty si uz nepamatuji, ale bylo to kolem 85°C v zatezi.
Spis bude problem tu grafiku sehnat za rozumny peniz. Kdyz to zjistoval ja, tak se dala sehnat za +- 10tis, takze uz je lepsi book prodat a ty penize dat napr do noveho DevilTech s GTX675M za cca 29tis.
Kdysi jsem si tu vymenu GPU take zjistoval a na zahranicnich forech byli typci, co tam dali HD6970M a vse fungovalo jak ma. I chlazeni...teploty si uz nepamatuji, ale bylo to kolem 85°C v zatezi.
Spis bude problem tu grafiku sehnat za rozumny peniz. Kdyz to zjistoval ja, tak se dala sehnat za +- 10tis, takze uz je lepsi book prodat a ty penize dat napr do noveho DevilTech s GTX675M za cca 29tis.
Asus ROG Strix G18
orgasmic píše:Tak jiste to hrajes ve FullHD a ten vysledek je hodne slusny.
no tak to je moc penazi to by som do toho asi nesiel ale aj tak ta HD6970M by nebola nejak o moc lepsia ze?
No rozdíl je i více jak 50%
Dá se sehnat buď na ebay nebo přes www.mxm-upgrade.com
Dá se sehnat buď na ebay nebo přes www.mxm-upgrade.com
Asus ROG Strix G18