1. Konstrukcia
Notebook je oproti vacsine 15.6 vacsi, hlavne hrubsi, znacne tazsi. Pouzite su prevazne tvrdsie, matne, kvalitne plasty, priestor na dlane, pod klavesnicou je vystuzeny tvrdsou gumou, dobrou na dotyk, protismykovou.
Klavesnica je prijemna, prehyba sa az po znacne velkom tlaku, tlacidla nevyberatelne, nastavitelne podstietenie klavesnice.
Touchpad je pevny, trosku hlbsie od urovne okolia a spodnych, HW tlacidiel, pride mi trosku slabsia citlivost na jeho reakciu iba pri potvrdzovani - jednom dotyku.
Displej je leskly, ram okolo displeja je dost hruby - minus vzhlad, nevyuzite miesto. Dozadu sa ohyba menej ako u vacsiny nb, nepocitujem to ako obmedzenie.
Vpredu su stavove diody a citacka kariet. Nalavo mechanika a pred nou 2x USB, napravo zvysne porty - 1x USB, 1x SSUSB, HDMI, vystup na monitor, LAN, napajanie (v poradi od pouzivatela).
Pri necinnosti, office praci, internete je ho slabucko pocut v uplnom tichu, pri najvacsej zatazi som ho nepocul aj ked som mal zvuk nastaveny asi len na polovicu.
2. Vykon
Po kupe som vsetko sformatoval a nahodil Win7 Pro 64bit.
Zacnem prv teplotou, ktoru som nemeral grafovo, jedine HW monitorom a najvacsia bola myslim pri Crysise CPU cca 75° VGA cca 73°, pri office praci CPU 45°, VGA 42°, tam to asi ovplyvnuje aj teplota okolia
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Vykon hodnotenia systemu Win:
CPU - 7,4
RAM - 7,5
AER - 7,1
GAM - 7,1
HDD - 5.9
Crysis (patch 1.21, 32bit)
1366x768, max set, no AA
AVG FPS: 24.1 - 25.0 - 29.8 - 23.9
Battlefield 3
1366x768 vsetko ULTRA okrem mesh qual:
min 28,
max 58,
avg 41.6
to je jedine co zatial mam odmerane presne.
Zbytok odhad frapsom:
Crysis
FullHD, high set, no AA - cca 25 - 30 fps.
TD Unlimited 2
native, max set - cca 50 - 55 fps.
F1 2010
native, max set - cca 50 - 55 fps.
3 D M A R K 0 6
14.874 pts
3 D M A R K 1 1
3DMark Score ...... P2213
Graphics Score ..... 2000
Physics Score ....... 6129
Combined Score ... 1911
Planujem este vyskusat a doplnit COD MW2, SC Conviction, Crysis 2 3D mark 06, 11, mozno Mafiu 2.
3. Zvuk
Jednym slovom priemerny
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)