Nemůžu protože se u nás už 2 měsíce neprodává.MSI inovovalo řadu GT na karty 560,570 a 580.Gerchan píše:Můžeš mi tu dát prosím odkaz na nějaké MSI s GT555M? Nemuzu nikde zadne najit, chtěl bych se podívat na tu kartu trochu blíž.
ASUS N55SF-S1262V
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Občasné vrčení
Zdravím a prosím o radu,
mám pár dnů tento notebook (ASUS N55SF-S1262V) a jsem s ním zatím spokojen. Jen mě vrtá hlavou jeho občasné vrčení DVD mechaniky, když v ní nic není . Dělá to při každém spuštění (cca 2 vteřiny hned po jeho zapnutí a pak ticho) a občas i během práce. Není to nijak hlasité, ale v průběhu práce to přeci jen trochu vyruší. S notebooky nemám zkušenost, takže jestli je to normální projev, tak se omlouvám za hloupý dotaz. Díky
mám pár dnů tento notebook (ASUS N55SF-S1262V) a jsem s ním zatím spokojen. Jen mě vrtá hlavou jeho občasné vrčení DVD mechaniky, když v ní nic není . Dělá to při každém spuštění (cca 2 vteřiny hned po jeho zapnutí a pak ticho) a občas i během práce. Není to nijak hlasité, ale v průběhu práce to přeci jen trochu vyruší. S notebooky nemám zkušenost, takže jestli je to normální projev, tak se omlouvám za hloupý dotaz. Díky
-
- občas něco napíše
Neviete niekto ako vypnem aby mi v kuse nepracoval HDD a nehučal?
preinštaloval som Windows ,lebo sa mi na starom dodbrala JAVA
Po nainštalovani Win 7 Enterprise mi začal v kuse hučať HDD a v kuse bliká kontrolka HDD.
Fakt netuším čo by s tým mohlo byť.
Vypol som indexovanie a nepomohlo.
Nejaké typy? LEbo je to docela otravný zvuk...
preinštaloval som Windows ,lebo sa mi na starom dodbrala JAVA
Po nainštalovani Win 7 Enterprise mi začal v kuse hučať HDD a v kuse bliká kontrolka HDD.
Fakt netuším čo by s tým mohlo byť.
Vypol som indexovanie a nepomohlo.
Nejaké typy? LEbo je to docela otravný zvuk...
Re: Občasné vrčení
Tirhas píše:Zdravím a prosím o radu,
Pri tom spousteni je to dany tim, ze mechanika je v bootovacim poradi (da se poladit v biosu). Takze je aktivni a hleda medium (cd,dvd..), z ktereho by neco nacetla (treba instalaci woken, memory test, linux a jine..).