Asus G750JH
To ovšem nic nemění na tom že až bude NTB plný prachu,tak to snadno nevyčistíš.orgasmic píše:Kvuli tomu, ze Asus ma v max zatezi na GPU 77°C a MSI pres 90°C.
Takze pro Asus mluvi jeste pekny potencial pro OC
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
No 1800€ je trosku vela,na alze je podstatne lacnejsi,pokukujem po nom len stale vaham...
http://www.alza.sk/asus-g750jh-t4053h-d504152.htm
http://www.alza.sk/asus-g750jh-t4053h-d504152.htm
Mam takovy problem. Vcera mi tento model dosel a po prvnim nastartovani mi to neukazuje ssd disk. vsechno je nainstalovane na hdd hitachi. v systemu vidim oddily C a D rozdeleny po cca 300Gb, na C je nainstalovany win. v biosu nic neni. v nb oba disky fyzicky jsou bohuzel ssd ma plombu a nechci ho tedy vytahovat.
moc to nechapu, mate nejakou radu?
moc to nechapu, mate nejakou radu?
Zdravim,
dnes mi dorucili G750JH. Hned po prvom spusteni ma zarazilo, ze chladenie ide na full load. Neslo vobec nijakym sposobom stisit. Do notebooku som vlozil dalsi HDD - 512 GB SSD Crucial MX100 a naformatoval. Po prvom spusteni notebook bezal asi 2,5 hodiny.
Nasledne somm chcel notebook spustit o jednu hodinu neskor a notebook je uplne mrtvy. Vobec nereaguje power button a diody zobrazujuce hdd a zapnuty notebook po stlaceni power buttonu len prebliknu bez akejkolvek reakcie notebooku.
dnes mi dorucili G750JH. Hned po prvom spusteni ma zarazilo, ze chladenie ide na full load. Neslo vobec nijakym sposobom stisit. Do notebooku som vlozil dalsi HDD - 512 GB SSD Crucial MX100 a naformatoval. Po prvom spusteni notebook bezal asi 2,5 hodiny.
Nasledne somm chcel notebook spustit o jednu hodinu neskor a notebook je uplne mrtvy. Vobec nereaguje power button a diody zobrazujuce hdd a zapnuty notebook po stlaceni power buttonu len prebliknu bez akejkolvek reakcie notebooku.