Lidi muzete mi prosim napsat jake jste namerili maximalni teploty GPU?? Kdyz hraju napr. TRD3 nebo CoD2 tak se mi po case az se zahreje zacne v intervalech zasekavat a kdyz hru rychle shodim na listu a podivam se na teplotu v programu Everest tak tam skoci hodnota az 96°C a behem par sekund se to rychle ochladi treba na 87°C a nize. Zkratka pri plnem vytizeni mam 95°C a zacina se to zasekavat, ale napr pri 3D Marku 03 mam teplotu 77°C. Psal jsem na
www.sil.cz a rikali ze asi nebude neco v poradku s hardwarem at jim to tam poslu ale mam strach, ze to otestujou v 3D marku a po mesici mi poslou NB zpet s tim, ze je vse OK a ze jsem asi blbec. Tak ted nevim co mam delat. Kazdopadne je to peklo, pac nemuzu hrat narocnejsi hry vic nez pul hodiny aby se to nezasekavalo. Myslite ze je to v poradku a je to vlastnost nebo zavada? Psal mi typek co mam taky A6T a rikal ze vse v pohode, kdyz hral pul hodiny Oblivion tak mel GPU 77°C a to ja mam uz jen kdyz mam spusteny windows, takze to asi bude nejaky problem, ale proste mam strach, ze na reklamaci na nic neprijdou, pochybuju ze na tom nekdo bude zkouset hodinu hrat CoD2 apod. Prosim poradte a napiste mi max teploty pri max zatezi, ale aktualni, tzn. ze ihned po shozeni hry na listu (ne u kazde hry to jde) ale u CoD2 to jde bez problemu. Diky za vsechny prispevky.
Jinak NB mam volne polozeny na stole, vetracku nic nebrani v dychani.