Asus G73JH
Tak ja ti poviem prečo .... dnes večer som updatoval BIOS 206 na 209, samozrejme v Biose, s použitím Win Flash.
Update prebehol v poriadku, vypísalo reštart o 2sec. a ..... nič
Notebook odvtedy nejde zapnúť, nereaguje, proste je dead
Neskutočne ma to je...e
Dúfam, že v servise s tým nebude problém, ved som len updatoval oficialny bios oficialnym softwarom
Neskutočne ma to je...e
Dúfam, že v servise s tým nebude problém, ved som len updatoval oficialny bios oficialnym softwarom
Hm...to se bohužel stává.Nejlepší je když věci fungují jak mají,tak nic neměnit.Jinak toto se dá opravit i doma,ale lepší bude to dát do servisu.Erricco píše:Tak ja ti poviem prečo .... dnes večer som updatoval BIOS 206 na 209, samozrejme v Biose, s použitím Win Flash.
Neskutočne ma to je...e
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Bios 209
Tak já to flesh pomocí winflesh z winů, restartoval to sám, protože se nic nedělo. Po naběhnutí winů mě vyskočila tabulka, že mám nelegální windows a nešlo mi podsvícení klávesnice. Tu zprávu o nelegálních winech jsem odstranil, ale to podsvícení mi nefunguje i když dám zpět Bios 206. Nevíte co s tím?
Nějaké ovladače nebo něco?
Nějaké ovladače nebo něco?
roman2277 píše:A co jsi čekal? Zásadně si kupujte přístroje ,které jsou prověřené časem a nikoliv novinky na trhu.
Aha tak sry, nevedel som že dnes sa už novinky netestuju pred vypustenim na trh ... to máme robiť až my, uživatelia, že ?!
A obzvlášt tie, čo niečo stoja ...
Očakával som minimálne rýchlu reakciu zo strany Asusu s opravou tohoto problemu .... kto nám, majitelom tohto notebooku zaplatí nové disky, ked pôvodné odídu o pár mesiacov ? ! ( pri tých x tvrdých vypnutiach denne kvôli GSOD )
Načo skúšať účinky atomovej bomby, ked ju mozme rovno švacnuť na sidlo Asusu a uvidime ...
Erricco:
Notebooky jsou samozrejme testovane. To, ze jsi s prominutim blb a musis hned instalovat vse nove, ikdyz je notebook funkcni a nepotrebujes to...
Ja jedu od zacatku na starych Asus ovladacich a nemam jediny problem. Vsechny hry jedou nadherne a nemam zapotrebi bastlit nejake pochybne aktualizace.
Notebooky jsou samozrejme testovane. To, ze jsi s prominutim blb a musis hned instalovat vse nove, ikdyz je notebook funkcni a nepotrebujes to...
Ja jedu od zacatku na starych Asus ovladacich a nemam jediny problem. Vsechny hry jedou nadherne a nemam zapotrebi bastlit nejake pochybne aktualizace.
Asus ROG Strix G18
blb niesom ... ja ti tu tiež nenandávam do chu..ov a pod ,tak prosim píš tiež uctivo.
Ak by to bola nejaka beta verzia biosu, tak určite ju neinštalujem ...
Ak je to však na oficialnej stranke k stiahnutiu ako final verzia s tým, že by mala opravovať GSOD s ktorým mimichodom u tohto notebooku mám veeeeľmi veľa skúsenosti, tak si tento bios samozrejme stiahnem a nainštalujem ho ... pretože ma nebaví natvrdo vypínať notebook po každých 10-50 minutach hrania akejkoľvek hry
Ak by to bola nejaka beta verzia biosu, tak určite ju neinštalujem ...
Ak je to však na oficialnej stranke k stiahnutiu ako final verzia s tým, že by mala opravovať GSOD s ktorým mimichodom u tohto notebooku mám veeeeľmi veľa skúsenosti, tak si tento bios samozrejme stiahnem a nainštalujem ho ... pretože ma nebaví natvrdo vypínať notebook po každých 10-50 minutach hrania akejkoľvek hry
orgasmic:trápí mně 2 věci u tohoto přístroje (1.při kopírování přes USB disk nebo i flashky se mi kousne systém (jak kdy ale většinou jo) 2.při zhruba každém +- 5.spuštění nenaběhne systém,zastaví se na obrazovce "Spouštění systému Windows". Ale HDMI mi funguje i se zvukem,žádný problém,nevím jsou to zkrátka věci mezi nebem a zemí...