Ahoj, tak přesně před 15 minuta jsem ho rozbalil. Co se týče kvality zpracování, tak nemám co bych vytkl, vše se zdá být OK. Po zapnutí to klasicky chtělo nastavit jazyk OS, ani to po mně nevyžadovalo zálohování systému, jak některé notebooky po prvním zapnutí požadují. Jen by mě zajímalo, jestli máte výchozí rozložení disků a jejich kapacitu stejnou, jako já - disky mám rozděleny na tři části:
OS (C: ) s kapacitou 93,9 GB, kde mám volných 46,2 GB - předpokládám, že tohle je ten 128 GB SSD disk.
Pak mám dvě části SDATA1 (D: ) a SDATA2 (E: ), každá po 349 GB (obě prázdné) - tohle je tedy klasika 750 GB disk.
Máte to tak stejně také? Jde mi hlavně o kapacitu SSD disku - nemyslím teď, že nemá kapacitu 128 GB ale jen 93,9 GB (klasická převáděcí chyba), ale to že už ho mám tolik zaplácanej. Chápu, že něco vezme skrytej oddíl recovery, operační systém a řada prográmků od asusu (který samozřejmě půjdou hned do hajzlu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
), ale podle mě by jsme se měli pohybovat někde u 20 GB a ne u skoro 50 GB (přesně 47,7 GB)
Díky za názory...