ASUS F3KA-AP012
zcebis:
i ruzne velke ramky mohou byt v dnesni dobe v dualu....akorat nepodaji takovy vykon jako stejne velke v dualu...
jinak ale spise je treba se zamyslet, jestli tech 3GB system a pouzivane aplikace vyuzjiji. jestli by nebylo lepsi pockat a vzit pozdeji v pripade potreby rovnou 4 a prejit na 64bit system
i ruzne velke ramky mohou byt v dnesni dobe v dualu....akorat nepodaji takovy vykon jako stejne velke v dualu...
jinak ale spise je treba se zamyslet, jestli tech 3GB system a pouzivane aplikace vyuzjiji. jestli by nebylo lepsi pockat a vzit pozdeji v pripade potreby rovnou 4 a prejit na 64bit system
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
peter125 píše:Práve že sú neni tie ceny rovnaké.Pozri tie linky čo som napísal.Tie ceny sú tam rozdielne ceny.Ktorú s tých čo tam je by som si mal kúpiť z tých čo sú tam.
Na těch odkazech není ani jedna ramka, ale sd karty a flash disky..
edit - jinak třeba tato http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;9218
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Taky je to ve slovenských korunách
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... p_t;220503 když se dívám tady, tak jsou tam i podstatně levnější moduly (dívej se po 667MHz), je to na tobě, ale ten Kingston jede stoprocentně. BTW tu svoji jsem kupoval za necelých 800, zlevnily až teď v poslední době.
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... p_t;220503 když se dívám tady, tak jsou tam i podstatně levnější moduly (dívej se po 667MHz), je to na tobě, ale ten Kingston jede stoprocentně. BTW tu svoji jsem kupoval za necelých 800, zlevnily až teď v poslední době.
ASUS F3Ka, Arch linux
To samozřejmě vadí, ale tady to budou asi jen odfláklé obrázky na straně eshopu. Když se mrkneš např tady http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... 00810C7010 tak jsou všechny stejné.
ASUS F3Ka, Arch linux
Zdravím!
No, já mám F3Ka, když na něm byly Visty, šlapal celkem v pohodě až na pár potíží s 1G ramkou, ta byla nedostačující... Taky občas spadly... Teďka jsem si tam hodil XP 32 a mám docela problém s tím, že na XPčka nejsou nikde k nalezení drivery. Sehnal jsem 3 - deska, LAN, WLAN. Toť vše. ATI HD 2600 nic, na zvukovku taky nic, touchpad, čtečka ani další kraviny, nic. Takže asi jdu zase zpět do Vist a 1G+ ram. Jsem z toho docela na mašlu, jelikož se to ze začátku zdálo víc než nadějné. Kdybyste někdo náhodou něco měli nebo věděli, dejte vědět, je to škoda. Dík!
No, já mám F3Ka, když na něm byly Visty, šlapal celkem v pohodě až na pár potíží s 1G ramkou, ta byla nedostačující... Taky občas spadly... Teďka jsem si tam hodil XP 32 a mám docela problém s tím, že na XPčka nejsou nikde k nalezení drivery. Sehnal jsem 3 - deska, LAN, WLAN. Toť vše. ATI HD 2600 nic, na zvukovku taky nic, touchpad, čtečka ani další kraviny, nic. Takže asi jdu zase zpět do Vist a 1G+ ram. Jsem z toho docela na mašlu, jelikož se to ze začátku zdálo víc než nadějné. Kdybyste někdo náhodou něco měli nebo věděli, dejte vědět, je to škoda. Dík!
re
neviem ti teraz povedat presne, ale chod na stranku czechcomputer.cz a tam niekde v diskusii pod tymto notebookom je odkaz na kompletne ovladace na xp, vraj to funguje, su tam minimalne 2 odkazy, ja uz som dokupil 1gb ram a hoci vista ma svoje vady a je ich dost, nebudem menit, nechce sa mi, neviem ci xp napr. podporuje directx 10 a karta uz hej, atd.
neuveritelny problem mam napr. zosietovat 2 pc cez wifi, ani mi to nejde, alebo pouzivam motoroly s9 bluetooth a nefunguje mi mikrofon, iba sluchadla ,ale nastastie aspon stereo, tak si vychutnavam wireless music v super kvalite atd.....
neuveritelny problem mam napr. zosietovat 2 pc cez wifi, ani mi to nejde, alebo pouzivam motoroly s9 bluetooth a nefunguje mi mikrofon, iba sluchadla ,ale nastastie aspon stereo, tak si vychutnavam wireless music v super kvalite atd.....
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... light=f3ka
ale neručím za funkčnost
ale neručím za funkčnost
ASUS F3Ka, Arch linux
Díky mockrát, už jsem našel více (podle vašeho návodu), jen mám zase problém s webkou, na tu snad ani nic není, jaxem se dočetl. Ale zkusím originální drivery. A pak ten zvuk.. Furt nic, zkoušel jsem všechno možné, ale zvuk ne a ne... Jinak, wifi síť s Vistou mi taky nešla, stejně jako spárovat noťas s mobilem, XPčka DX 10 nepodporujou, jen Visty a ty ho mají přímo v sobě. Taky jsem to zkoušel. 9.0c to jistí a zatím v klidu. Ještě jenou dík moc všem!