Nazdar ludia. Narazil som na tento typ notebooku prave dnes a nikde o nom neviem nic najst a mne aj mojej priatelke sa velmi paci po dizajnovej stranke, ale nikde na fore o nom ani stopa . Nevie niekto o aky notebook ide? Co do kvality, vykonu a tak pod. ? Diky
X je sice lowend ale niekedy viac podareny ako notebooky za dvojnasobnu cenu(od asusu)...O tom booku som uz par krat cital a nieco aj pocul ale aj tak z toho velmi niesom mudri...
Naposledy upravil(a) polo dne 05 kvě 2008 18:45, celkem upraveno 1 x.
neviem nevzyera to zle ale chcelo by to zistit take veci ako:teploty,pevnost sasi, vydrz baterie atd. Inac podla mna napr. X51 je celkom podareny na svoju cenu takze ja tomu malu sancu davam...
Inac ale v tejto cene sa mozes pozret po Thinkpede v podobnej konfiguracii to bude kvalitou urcite uplne niekde inde A je to overena kvalita...
Aky thinkpad v tejto cene? R61 s celeronom? Ja viem, ze ThinkPady su trieda... ale toto je vetva Asusu
no a jasne, ze by sa hodilo take info, mozno to je celkom schopny noteboocik... len ked na nete naozaj toho nie je vela... mozno ze aj hej, ale nie v ramci mojich jazykovych schopnosti...
povrchova uprava vyzera hodnotne... a rozmery su tiez velmi sympaticke
zdarec lidi, mám tenhle book objednaný, během týdne by měl dojít.. Celkem dlouho sem vybíral, procházel diskuze atd.. Snad to nebude špatná volba.. Kdyžtak pak něco napíšu..
tak ho mám doma.. Zatim nic moc vyzkoušeného ale co se týče šasi tak docela pevný (na plast), nic nevrže, na víko musíte hodně zatlačit aby se něco ukázalo na displeji.. Jinak display v poho, klávesnice taky touchpad bude asi o zvyku (nejsem s nim moc kamarád, muj první vlastní notes).. rozmístění portů se mi zdá ideální - síťovka, napájení, VGA a 2USB vzadu 2 vpravo a zbytek vlevo.. jen mám trochu obavu jestli nebude exprescard slot vadit sluchátkum.. Jiný věci sem nezkoušel.. pochválil bych aj design, ale to bude asi věc názoru.. je hlavně praktický-nebudou na tom vidět otisky a tak.. kdybyste chtěli něco vědět, tak mužu napsat, zjistit.. Klidně mail.. kinmen@centrum.cz
Mozes skusit Priamo sem napisat vydrz na baterie pri roznej zatazi a urovni podsvietenia displeja+ zapnute/vypnute bluetooth/Wi-Fi..
A mozes skuit aj presne teploti teda napriklad pusti zasebou 3x 3D Mark 05 a potom hned sa pozri na teploti napr. cez Everest a napis ake boli teploti pred a po tom maratone v 3D Marku + teploti sasi-priblizne a nezaskodi ani teplota v miestnosti a ohodnotenie hlucnosti vetraku...
a samozrejme ak si vsimnes dake nedostatky tak napis...
Mozes aj napisat ak znacky tam mas: HDD,zvukovku(APU), sietovku,Wi-Fi, bluetooth,RAMKU,displej sice niektore udaje sa lisia kus od kusu ale niektore su napevno ...Pripadne nezaskodi ked napises presni tip nie len vyrobcu...