asus Q067 - problem, flash biosu?

notebooky Asus a vše kolem nich
Gerill
občas něco napíše

asus Q067 - problem, flash biosu?

Příspěvekod Gerill » 11 čer 2008 11:25

zdravim,

pokusim se Vam popsat muj problem:

Stava se mi, ze po nabehnuti systemu a chvili prace (cca 10 min) muj notebook zcela "zamrzne" (obraz atd.), nejde s tim nic delat a pomuze jen tvrdy reset.
Nasledne se snane, ze mi notebook zamrzne hned na bootovaci obazovce, nebo proste nekde pri nabihani systemu. (neni to pravidlem, stane se, ze nabehne i hned po prvnim resetu).
Po par resetech treba opet nabehne normalne a pracuji na nem cely den bez problemu. A aby toho nebylo malo, stava se taky, ze se kousne treba jen na 15sec a pak jako by nic zase bezi.

Rekl bych, ze na viry a ruzny spywary sem cistej, a system sem formatoval tak tyden dozadu (delalo to i pred tim).

Takze nevite, kde by mohl byt problem?

Gerill
občas něco napíše

Příspěvekod Gerill » 14 čer 2008 22:04

hmm opravdu nikdo, nic?

polo

Příspěvekod polo » 14 čer 2008 22:09

Ak to to zamrza este pred spustenim OS teda pri logu asus tak je to HW problem ale novsi BIOS by som tiez skusil pripadne book spusti s vybratou bateriou... Ak je to v cez boot OS tak ako prve skus reinstal a nasledne nainstalovat len zakladne ovladace a utility pripadne este mozes skusit spustit linux(ubuntu stiahnes pomerne jednoducho a ma zo 700MB) a uvidis ci sa to bude diat aj v nom...

Gerill
občas něco napíše

Příspěvekod Gerill » 14 čer 2008 22:38

ted sem na neco narazil, nemuze to byt i treba vadnym adapterem?
Dnes jsem NB asi po 2 dnech zapl (pripojeny do site), nabehl a po cca 5 min se sekl, pote u nechtel nabehnout vubec. Pak sem ho odpojil ze site a na baterku nabehl bez problemu...

Mar-Gec-Al
občas něco napíše

Příspěvekod Mar-Gec-Al » 14 čer 2008 22:59

trafo bude určitě v pořádku, vadný bude nejspíš okruh napájení v notebooku...
já měl problém s napájením též - najednou prostě nešlo napájení z adaptéru (pak se vybila baterka a konec - NB F3Sv - tak jsem ho poslal do opravy a tam to opravili (ale spediční firma ho ztratila a teĎ mám M51Sn))

polo

Příspěvekod polo » 15 čer 2008 09:35

Moze to byt aj adapterom vyskusal by som iny a uvidis...

Zpět na „notebooky Asus“