ASUS A6T AP017H - problém s displejem
ASUS A6T AP017H - problém s displejem
Zdravím, mám takový problém, včera při práci notebooku (ASUS A6T AP017H zakoupený před 3 měsíci) se mi najednou rozsvítil displej červeně a zeleně. Provedl jsem pokus o změnu rozlišení, nicméně poté už displej přestal svítit úplně, nejde ani při dalších startech, ostatní klávesy/diody reagují. Je třeba resetovat nějaké nastavení nebo je spíš vadný displej? Dík za rady.
-
- Moderátor
Puppy: Tohle me zaujalo - nejsou nekde odkazy s blizsim popisem?
Ja mam ASUS a6kmq010 (a nastesti uz ho menim za Thinkpad) a pri prechodu z hibernacniho rezimu se obcas nezapne displej. Bohuzel obcas nepomuze ani opakovane vypnuti/zapnuti notebooku.
Vypozoroval jsem, ze notebooku nesvedci, kdyz ho zapnu na baterie a v prubehu bootovani ho pripojim na sit - to je skoro stoprocentni postup pro nenabehnuti displeje. V biosu jsem dokonce i zkusil zablokovat rizeni spotreby displeje (myslim, ze se tak ta polozka jmenuje).
Da se stahnout update biosu? Na ASUSu jsem nic rozumneho nenasel.
Ja mam ASUS a6kmq010 (a nastesti uz ho menim za Thinkpad) a pri prechodu z hibernacniho rezimu se obcas nezapne displej. Bohuzel obcas nepomuze ani opakovane vypnuti/zapnuti notebooku.
Vypozoroval jsem, ze notebooku nesvedci, kdyz ho zapnu na baterie a v prubehu bootovani ho pripojim na sit - to je skoro stoprocentni postup pro nenabehnuti displeje. V biosu jsem dokonce i zkusil zablokovat rizeni spotreby displeje (myslim, ze se tak ta polozka jmenuje).
Da se stahnout update biosu? Na ASUSu jsem nic rozumneho nenasel.