notebook do 10 000 kč
notebook do 10 000 kč
Potřebuju notebook ktery bude mit aspon 120 GB HDD,lepsi je 160...nepotrebuju aby to bylo nejak upe nejvychytanejsi,naopak staci neco jednodussiho aby na tom sel net,icq,word,powerpoint a takovy ty celkem klasicky veci a programky...moc se v tom fakt nevyznam takze predem dekuju za kazdou radu.. 

doporučil bych ti ASUS Eee PC 901 http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074848108.html + externí HDD http://www.digiboss.cz/HDD-WD-160GB-My- ... E-/d30760/
je to spíš stylová záležitost, za tu cenu seženeš klidně i něco rychlejšího...
budeš to často přenášet? potřebuješ velkou výdrž? jaký si představuješ display?
i když do 10K toho moc neseženeš
je to spíš stylová záležitost, za tu cenu seženeš klidně i něco rychlejšího...
budeš to často přenášet? potřebuješ velkou výdrž? jaký si představuješ display?
i když do 10K toho moc neseženeš
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4
Prvne si zkus odpovedet na otazku jestli ho budes pouzivat spis tak na domaci pouziti nebo do kancelare (treba misto nejlevnejsich stolnich PC) nebo jestli s nim budes casteji cestovat. V pripade ze ho chces nekam jako nahradu PC tak bych EEE moc nedoporucil protoze je ti ta mobilita na ukor pohodli a rozmeru zbytecna a lepe by ti poslouzil treba HP530 ktery ma pekny velky display a rozmernou klavesnici. V opacnym pripade je ASUS EEE PC 901 idealni ^^
No ja nevim...zda se i ze kolem EEE je prilis velky hype. Zas tak uzasny se mi nezda a levny taky uplne neni. A jako hlavni pocitac bych ho urcite nedoporucil.
Hlavne co se tyce rozliseni displaye...Delat powerpointove prezentace a cely den surfovat po netu na displeji 1024x600 se mi moc košer nezda.
Chce to konkretizovat na co ten pocitac bude. Jestli ma lezet na stole a sem tam se prenaset tak klidne nejkaou basic 15,4".
Hlavne co se tyce rozliseni displaye...Delat powerpointove prezentace a cely den surfovat po netu na displeji 1024x600 se mi moc košer nezda.
Chce to konkretizovat na co ten pocitac bude. Jestli ma lezet na stole a sem tam se prenaset tak klidne nejkaou basic 15,4".