Cau, potreboval bych procistit ntb po politi polevkou..Normalne jede, ale slysel jsem,ze kdyby se neco dostalo dovnitr(na desku?) tak by to mohlo casem zoxidovat,takze radsi to nechat procistit. Neivte,kde to v Praze muzu nechat udelat? Slysel jsem,ze se to namaci do nejake kapaliny,tak nejaky kvalitni servis,kde to udelaj se vsim vsudy. Slysel jsem,ze u autorizovaneho(ntb koupen u mironetu,asus) to vyjde dost draze, tak jestli nevite o necem jinym,treba vice "lokalnim" pocitacovym obchodem,kde to delaji a popripade za kolik?
Diky predem, Tomáš
Vyčištění ntb
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Jestli tu posledni vetu myslis vazne,o tvy prispevky uz ani trochu nestojim
Prece cloveka hned neodsoudis kvuli takovy veci.. a take,muze se to stat komukoliv. Jinak uz par lidi jinde psalo,ze na to to delavaji normalne v servisech, co ty jsi ani prakticky nezminil(pri vysokem cisle tvych prispevku bych to ocekaval).
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
tak toto se komukoliv stát stoprocentně nemůže,nevím co se mě to snažíš namluvit.A nemusíš se hned urážet,nemyslel jsem to ve zlým.Nejlepší je se podívat po nějakém menším obchodě s PC kde provádejí i údržbu a servis,tam ti to za nějaký poplatek rozeberou a "propláchnou".Jen doufej,že není nic poškozné,nemusí se to projevit hned
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Cau, jestli to jeste nekdo cte:) tak...dal jsem to do servisu,bylo mi to vraceno za maly poplatek,protoze to rozebrali a nenasli zadne poskozeni,nedostalo se to dal za touchpad,tak jsem stastny) Ten touchpad ma jakoby desticky jeste doboku,pod kryt ntb,takze se to zachytilo tam a dal toneslo,protoze je to tam uchyceny silne sroubama, takze vse je OK. Mejte se) Tomas
-
- občas něco napíše