ASUS EEE PC 900a SURNA POMOC PROSIM!!!

notebooky Asus a vše kolem nich
TíPí
občas něco napíše

ASUS EEE PC 900a SURNA POMOC PROSIM!!!

Příspěvekod TíPí » 26 bře 2009 22:37

Mam takyto problem. Mam ASUS EEE PC 900a. Povodna bola verzia s Linuxom. Ale to som si preinstaloval na XP-cko z USB kluca. Lenze sa mi to stalo, ze vsetko som rozbehal a potom sa mi zrazu raz po spusteni do windowsu nespustil na booku monitor. A som ho restartol a uz mi to robi permamentne, ale lev vtedy ked tam niesu ovladace tak to ide, inak nejde monitor na booku. A ja neviem cim to moze byt... prosim vas je to surne!!!! Dakujem pekne za pomoc. Co s tym mam urobit? Pomohol by flash BIOS-u?

//edit by myself: Skusim este to, ze zamazem pri instalacii windosu vsetky particie a vytvorim ich na novo a vyskusam, ze ci to pomoze, pretoze to bolo treba robit a ja som na to zabudol, tak je to dost mozne. Ak ani tak nepomoze, tak ja uz naozaj neviem co s tym

//edit 2: Nepomohlo to. Ja neviem co s tym mam uz robit. Nefunguje nic :(

//edit 3: Prave skusam druhy Windows. Je to stale XP-cko ale je v cestine, ma v sebe nejake drivery a ma v sebe aj SP3. Mozno toto uz pojde. Kazdopadne ako som dopadol vam dam vediet.

//edit 4: Rozbehol som to tak zvlastne, ale ide to. Nie je to ale vobec ako doteraz riesene, je to riesene zvlastne, ale plne (dufam) funkcne

Zpět na „notebooky Asus“