Asus A6KM-Q072
Asus A6KM-Q072
Zdravíčko . Scháním základní desku do Asus A6KM-Q072 nebo kdyby jste někdo věděl o tomhle notebooku třeba s rozbitým displejem. Díky za pomoc Goodrun
Re: Asus A6KM-Q072
Goodrun píše:Zdravíčko . Scháním základní desku do Asus A6KM-Q072 nebo kdyby jste někdo věděl o tomhle notebooku třeba s rozbitým displejem. Díky za pomoc Goodrun
ma byt funkcni? at tak ci onak, bohuzel nemohu slouzit - mam je nekolik nefunkcnich na A6TC. zkus aukro, tam se tenhle book pomerne pravidelne objevuje, obvykle vsak s KO deskou...
Podle mě žádná jiná by tam dát nešla.Možná ještě A6M ale to nevím 100%
tohodle střepu bych se zbavil desky se v nich serou jako na běžícím páse.
tohodle střepu bych se zbavil desky se v nich serou jako na běžícím páse.
ASUS F3KA , Athlon X2 TL 60 2Ghz,2x1GB RAM,GPU ATI/AMD HD 2600 512 MB RAM;ASUS UL30A 13,3/SU7300/320G/4G/W/B/7HP;ASUS U36SD-RX319 13,3"/ i5-2410M/ 4G/ 750G5/ GT520M/ WiFi/ BT/ FP/
prosím o radu
Dobrý den, mám přes dva roky starý notebook Asus A6000KMseries. Problém spočívá v tom, že když chci zapnout notebook, tak se mi rosvítí kontrolky, cvakne tam jako při spuštění, ale než se objeví logo Asus, tak se zase hned vypne. Zkoušel jsem to zapnout, se zdrojem, bez zdroje apod., ale vždycky se mi to hned vypne. Nevíte co by to mohlo být za problém??? Bojím se, aby to nebyla základní deska. (a kdyby jo, tak co s tím?)