Je normalne ze T-Com dal mojej susede k notebooku Asus X5D system Windows XP na napalenom CD, pritom na notase je napisane ze ma Free DOS. Na spodku notebooku je nalepka XP Home SP3 for Nettops AGEM Computers. Rad by som vedel ci je to normalne. Diky
BTW, na tom notase neviem rozbehat WIFI. Teda WIFI ide, len nevidi ziadnu siet.
T-Com Asus X5D
T-Com Asus X5D
Digital designer
Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)
Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)
Re: T-Com Asus X5D
designme píše:Je normalne ze T-Com dal mojej susede k notebooku Asus X5D system Windows XP na napalenom CD, pritom na notase je napisane ze ma Free DOS. Na spodku notebooku je nalepka XP Home SP3 for Nettops AGEM Computers. Rad by som vedel ci je to normalne. Diky
BTW, na tom notase neviem rozbehat WIFI. Teda WIFI ide, len nevidi ziadnu siet.
Takže notebook ktorý dostala a na nom je predinstalovany WIN XP je uplne normalne a pokial ma nalepku s kodom tak dokonca i legalne.
Robi sa to dnes tak ze kupis notebook s predinstalovanym OS a kopiu alebo resp. zalohu si urobis sam na obycajne CD.
Pokial nevies rozbehat WIFI na notebooku a este si to nerobil, musis WIFI najskor zapnut

Dnes to tlacitko maju notebooky skoro vsetky a dokonca ho musis stale zapinat pri kazdom starte win, pretoze pri vypnuti sa ti vypne automaticky.