Zdravíčko včera sem koupil ntb asus (nefunkční) za směšný peníz dnes sem ho rozebral vyměnil pastu na chladiči a zjistil že je nefunkční větrák proto zamrzává
prosím o radu kde seženu větrák chladiče na ntb asus F3T už asi 4 hodiny brouzdám po síti a nemůžu ho nikde sehnat tak prosím poradte díky moc
kde náhradní díly?
http://www.abax.cz/aktuality/prodej-nah ... notebooky/
Já jsem sháněl větrák na F3Ka u téhle firmy... vše bylo v pořádku, stálo to cca litr (ale s tím je potřeba počítat. originální díly moc levné nejsou) Trvalo to asi měsíc, protože ho asus neměl nikde skladem v ČR, tak ho daváželi z Německa.
Já jsem sháněl větrák na F3Ka u téhle firmy... vše bylo v pořádku, stálo to cca litr (ale s tím je potřeba počítat. originální díly moc levné nejsou) Trvalo to asi měsíc, protože ho asus neměl nikde skladem v ČR, tak ho daváželi z Německa.
Ditr píše:jj díky moc do abaxu sem volal zrovna včera tak ríkali že mi zítra dají vědět
frajeři z abaxu se neozvali sehnal sem origo větrák co se dává do asusu za nějakých 650 i s dobírkou
takže doporučuju shop www.sil.cz většinu zboží mají skladem za hodně dobré ceny a dodání do 2 pracovních dnů