ASUS P50IJ - problem s Windows XP

notebooky Asus a vše kolem nich
zazzou
občas něco napíše

ASUS P50IJ - problem s Windows XP

Příspěvekod zazzou » 28 pro 2009 17:39

Koupila jsem si ASUS P50IJ a nainstalovala Windows XP SP2. Pri instalaci ovladacu (stazenych ze stranek vyrobce) zacal pristroj pravidelne zamrzat.
Ukazalo se, ze problem se objevuje, kdyz je pristroj pripojen do elektricke site. Po pripojeni ke zdroji spolehlive zamrzne i pri prohlizeni webu. Mel jste nekdo podobny problem?
Podotykam, ze v tuto chvili nemohu pouzit Windows 7 a podpora XP pro me byla klicove kriterium pro vyber notebooku.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: ASUS P50IJ - problem s Windows XP

Příspěvekod stavač » 29 pro 2009 14:56

zazzou píše:Koupila jsem si ASUS P50IJ a nainstalovala Windows XP SP2. Pri instalaci ovladacu (stazenych ze stranek vyrobce) zacal pristroj pravidelne zamrzat.
Ukazalo se, ze problem se objevuje, kdyz je pristroj pripojen do elektricke site. Po pripojeni ke zdroji spolehlive zamrzne i pri prohlizeni webu. Mel jste nekdo podobny problem?
Podotykam, ze v tuto chvili nemohu pouzit Windows 7 a podpora XP pro me byla klicove kriterium pro vyber notebooku.

Ked chceš aby ti to fungovalo na sto pro tak si to sprav podla tohto navodu, ja som to tak spravil a žiaden problem, a po inštalacii si tam daj SP3

http://alino4ka-sky.narod.ru/ustanovka.html
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

rdvorak
občas něco napíše

Příspěvekod rdvorak » 16 led 2010 22:09

jo jo řeším ten stejný problém mám tam XP SP3 při připojení napájení neustále zamrzá, disk nastaven na AHCI mód, ale až po instalaci XP a žádná změna :(

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 17 led 2010 05:38

rdvorak píše:jo jo řeším ten stejný problém mám tam XP SP3 při připojení napájení neustále zamrzá, disk nastaven na AHCI mód, ale až po instalaci XP a žádná změna :(

Ja som doniesol 19 notbukov a som ich spravil a takuto chybu nemali, nainštaloval som podla navodu jeden a spravil som recovery cez acronis, recovery som dal na druhe notbuky a bez problemov tiež ostatne fungovali, to nieje podstatne či ide notbuk v eletrike alebo na baterke, ked odide baterka tak by mal ist notbuk na nabijačke
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

kultus
guru

Příspěvekod kultus » 05 úno 2010 12:49

prominte nechtel jsem zakladat nove vlakno

...prosim vas kdo mate tenhle notebook...kdyz si s pritelkyni volame pres skype (ona ma asus K50ij) tak kdyz je malo svetla v mistnosti tak se kamera uplne vypne nevite jestli to jde vypnout v nastavenich a radeji nechat nekvalitni obraz (z duvodu spatneho osvetleni)??? :( dekuji
Jinak na mem notebooku se nic takoveho nedeje a kamerka zustane zapnuta i v uplne tme...

Jinak mozna se to tyka i jinych notebooku tehle znacky ktere maji stejnou webku...tak prosim o pomoc nekdy je to fakt vopruz...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8

Zpět na „notebooky Asus“