Som tu nový, ale keby som vedel ako sa sem vkladaju obrazky, tak by som spravil taku malu recenziu. Lcd desktop mam tiez asus 17, asi tri roky starý, ale model neviem. Biela je naozaj vierohodna, ale ak sa tak nato pozeram, tak desktop ma o nieco sytejsie farby, ale rozdiel je fakt minimálny. Všetky vstupy na sluchatka funguju 100%-ne. Na sluchatka su dva vystupy a na mikrofon jeden. Co sa tyka wifiny, tak ta mi najde vzdy plno sieti a drzi plny signal. Internet mi nepada a je stabilny, aj ked hravam hry po nete, Stahovanie mi ide rychlo a popritom mozem vyuzivat internet na ine ucely a vsetko v pohode. Pri normalnej praci s pc je teplota normalna, tipujem tak okolo 30 stupnov, ale ak hram napr. shift, alebo mw2 tak sa zohrieva viac, ale ani to nieje ziadny extrem a nikdy sa mi nestalo, ze by mi hra padla. O hluku sa hovorit neda pretoze ten nb nepocujem. Nehuci ani hdd a ani chladenie. Jediny hluk vydava dvd rom a to asi ako kazda. Touchpad pravdu povediac moc nepouzivam, ale reaguje dobre, netrha pohyb a ma vela novych funkcii a druhou pohybu...otazky mi nevadia..kudne sa opytaj ak nieco..rad pomozem

inak k nb dostanes aj mys a kvalitnu tasku ktoru mi uz par ludi zavidelo