Zdravim,
mam problem s K50IN, mam ho len par dni a uz sa mi vyskytol problem. Totizto, niekedy notebooku trva zapnutie trocha dlhsie a potom sa nahodi operacny system windows 7 profesional (original) bez ovladacov. Kuknem devices a skoro nic nieje neinstalovane... Potom co ho restartujem ide vsetko v poriadku, viete mi stym niekto poradit?
K50IN ovladace, fakt cudne, nechapem
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: K50IN ovladace, fakt cudne, nechapem
Silly píše:Zdravim,
mam problem s K50IN, mam ho len par dni a uz sa mi vyskytol problem. Totizto, niekedy notebooku trva zapnutie trocha dlhsie a potom sa nahodi operacny system windows 7 profesional (original) bez ovladacov. Kuknem devices a skoro nic nieje neinstalovane... Potom co ho restartujem ide vsetko v poriadku, viete mi stym niekto poradit?
Odznova nainštalovat W7 a všetky ovladače
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: hmmm
Silly píše:viete mi povedat cim to moze byt sposobene??
Može to byt aj napadnute havedov z internetu, inštalacia z formatom C:/, po kompletnej inštalacii si nahod aspon Nod32 antivirus, z ničoho nič sa nikdy nestane
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?
Silly píše:prave ze sa mi zda ze je to kvoli antivirusu nod32, pretoze ked som ho odinstaloval tak sa to na chvilku opravilo a potom mi to len raz spravilo, uz len teraz cakam kedy sa to bude znova opakovatstretli ste uz s niecim takym???
Antivirus Nod32 na to nema vpliv
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: >
Silly píše:tak co potom?
Za tie tri dni čo tu rozimaš si to už mal davno mat spravene, inak hento ti mohla sposobit aj nedokonšena inštalacia alebo zla inštalacia software alebo virus, keby som mal veštecku gulu tak ti poviem diagnozu