ASUS X61series - chrčení repráčků po instalaci WINDOWS 7
ASUS X61series - chrčení repráčků po instalaci WINDOWS 7
Zdravím, potřebovl bych poradit. Měl sem v notebooku Windows Vista ale nedávno sem přeinstaloval na WIndows 7 Ultimate a od té doby mi chrčí repráčky, i sluchátka když zapojím tak chrčí. Zkoušel sem nainstalovat různé kodeky a ovladače zvuku ale pořád to chrčí. Prosím o radu kdyby někdo věděl co s tím.
Re: hm
Naprd jsou jen pro toho kdo si je neumí pořádně vyladit.Já používám na všech PC co mám jen Visty a vše je bez problému narozdíl od W7.Martin707 píše:Hm ale ja bych prave chtel radsi win 7 bo ty visty sou totalne naprd... ale skusim se tam mrknout na ty stranky asusu, dk za radu:)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
To Roman2277
Jasne kazdy na to ma svuj nazor, ja sem proste s vistama nebyl spokojen, bo mi vsechno nacitalo hodinu..atd..., ale je zas fakt ze u tech sedmicek mi jebe zvuk:D
Hm...tak co pak budeš dělat asi teď? To je přesně o čem tu mluvím.W7 je stále moc mladý systém,který nemá ještě dostatečnou podporu.Jinak u Vist se Ti to pomalu načítá? Tak to máš buď pomalý HDD nebo starší PC a nebo si neumíš v msconfigu zakázat spoustu nesmyslných programů apod.Dále vypnout řízení uživatelských účtů,deaktivovat MS defendra a další věci.Stačí si o tom přečíst pár článků na zive.cz apod.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV