Co hovorite na notebook ASUS G51JX-SZ041Z ?
Notebook s procesorem Intel Core i7 720QM (1.66GHz, 6MB L2 Cache, 1066MHz FSB), paměť 8GB DDR3, 15.6" Full HD (1920x1080 bodů) displej s LED podsvícením, 500GB (7200RPM) disk, Blue Ray mechanika, grafika NVIDIA GeForce CUDA GTS 360M, WiFi-bgn, GLAN, kamera, BT, Windows 7 Ultimate (64bit).
Hladam si taky lepsi notebook, ale mojim hlavnym zamerom niesu hry,skor tak vseobecne.Ale nejaku tu hru si zahram.
Jedna sa mi o netebook na graficke upravy fotiek,videa...
pozeranie filmov vo Full HD rozliseni a tak....
Rad by som uvital nejake ohlasy o kvalitach (nekvalitach) tohoto notebooku.
Mam este pred kupov a je tam trochu vyssia cena, a tak nerad by som kupil nieco tak drahe a potom toho lutoval.
Za nejake to info vopred velmi pekne dakujem
ASUS G51JX-SZ041Z
Tak tenhle notebook je na Tve potreby zbytecny a ne moc pouzitelny.
Radeji se podivej na nejake Sony Vaio s 16.4TFT FullHD, Core i5 ci i7 a grafiku GT425M.
Napr zde: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=81392
Radeji se podivej na nejake Sony Vaio s 16.4TFT FullHD, Core i5 ci i7 a grafiku GT425M.
Napr zde: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=81392
Asus ROG Strix G18
Re: ASUS G51JX-SZ041Z
Výkonný notebook s průměrným zpracováním.Rici_X píše:Co hovorite na notebook ASUS G51JX-SZ041Z ?
Notebook s procesorem Intel Core i7 720QM (1.66GHz, 6MB L2 Cache, 1066MHz FSB), paměť 8GB DDR3, 15.6" Full HD (1920x1080 bodů) displej s LED podsvícením, 500GB (7200RPM) disk, Blue Ray mechanika, grafika NVIDIA GeForce CUDA GTS 360M, WiFi-bgn, GLAN, kamera, BT, Windows 7 Ultimate (64bit).
Hladam si taky lepsi notebook, ale mojim hlavnym zamerom niesu hry,skor tak vseobecne.Ale nejaku tu hru si zahram.
Jedna sa mi o netebook na graficke upravy fotiek,videa...
pozeranie filmov vo Full HD rozliseni a tak....
Rad by som uvital nejake ohlasy o kvalitach (nekvalitach) tohoto notebooku.
Mam este pred kupov a je tam trochu vyssia cena, a tak nerad by som kupil nieco tak drahe a potom toho lutoval.
Za nejake to info vopred velmi pekne dakujem
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3