Jsete spokojeni s notebooky ASUS co se týče závad, životnosti atd. ?
Zvažuji totiž koupi notebooku této značky a chtěl bych vědět jestli stojí za to.
Jsete spokojeni s notebooky ASUS?
-
- Moderátor
Spokojenost
Už ho mám Dva roky, a je naprosto super kdyby se nestala nehoda a nevilila se mi tam sklenička vína
Snad o přežije![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Snad o přežije
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
-
- Moderátor
Tak dneska si u mě Asus opět šplhnul, ta brašna co dávaj k ntb (a někteří se jí vyloženě vysmívali) je překvapivě docela solidní. Před chvílí sem totálně promoknul, prostě až na trenky, takže sem měl docela strach ja k na tom bude ntb. Brašna je povrchu mokrá, ale vnitřek zůstal až překvapivě absolutně suchej, takže chvála asusu
.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Peca-on-line píše:Tak dneska si u mě Asus opět šplhnul, ta brašna co dávaj k ntb (a někteří se jí vyloženě vysmívali) je překvapivě docela solidní. Před chvílí sem totálně promoknul, prostě až na trenky, takže sem měl docela strach ja k na tom bude ntb. Brašna je povrchu mokrá, ale vnitřek zůstal až překvapivě absolutně suchej, takže chvála asusu.
JJ, to by melo udrzet. Ale jesli v tom chces notas skutecne nosit, nezapomen si koupit nejakou kvalitni impregnaci ve spreji (napr. Nikwax - v Hudysportu) a hezky to na to nastrikej. Pak to bude jeste lepsi.
Re: nic moc
hanssyrovy píše:Jo, baťoh je pěkný, přiložená myš taky, ale po týdnu používání mám Asus V6J již v servisu. Čekám už 14 dní na opravu a stále nic. Takže říkám jasně - Asus NE!!!
Kup si něco spolehlivýho.
No ono je podle mě jedno jestli si koupíš spolehlivou značku nebo ne, i renomovaní výrobci mají problémy. Můj firemní IBM zkolaboval cca za 3 týdny provozu a byla to totálka na odpis, teď jsem měl 2 roky HP a už 3x v servisu, naštěstí v záruce. Asus zatím drží (knock, knock).
Tyhle diskuze jsou vazne na povazenou. Nejlepsi zkusenosti jsou takove, pokud nekdo dela technicaka ve velke firme, kde je tech nb hafo a ma moznost sledovat, jak casto jakej nb jde do servisu atd. Ono totiz ke "sluzebnimu" nb se taky lidi chovaj trochu jinak nez kdyby to byl jejich vlastni atd. Taky tu mame IBM T43, ktere ja za posledni pulrok po treti v servisu a delali s tim uz kdovico a porad to nevyresili, problem se vzdy vrati, ale taky tu mame IBM T21, kteremu tahne pomalu na sesty rok, a ten v servise jeste nebyl, jen ma 2x menenou baterii. Opravdu zalezi.
Ale tchan ma Asuse, temer dva roky, je elektrikar a taha ho ruzne po stavbach, a ten nb jeste v servise nebyl a spokojenost je zatim naprosta...
Ale tchan ma Asuse, temer dva roky, je elektrikar a taha ho ruzne po stavbach, a ten nb jeste v servise nebyl a spokojenost je zatim naprosta...