Asus X51RL - chybějící ovladač na neznámé systémové zařízení

notebooky Asus a vše kolem nich
Skim

Asus X51RL - chybějící ovladač na neznámé systémové zařízení

Příspěvekod Skim » 16 pro 2007 09:32

Zdravím všechny,
nedávno si kamarád koupil tento notebook (X51RL s 80 gb diskem a 512 mb paměti). Rozdělení disku i instalace XP-ček), byla ok, poté jsme postupně nainstalovali tyto ovldače v tomto pořadí: (převzato ze stránek výrobce): Hotfix KB888111 pro instlaci High Definition Audio ( UAA) + ovladač samotného audia, jehož instlaci tento drivwer podmiňuje, další cca 2-3 Hotfix záplaty (MultiXPU Support a Battery), Grafika (+podpora pro chipset, v němž je integrována?) - bez ATI Catalyst Control centeru), modem, bluetooth (Ricoh cos..), síťovka, wi-fi (Atheros) + ještě jednou zvukovku. N nastavení počítače-systému-správce zařízení ale stále svítí jedna položka - jakožto chybějící ovladač pro neznámé systémové zařízení (Sběrnice PCI8). Neví někdo z vás prosím vás, na co by to mohl být ovladač? Vyzkoušeli jme už opravdu snad všechny drivery + utility (z těch co ne, mě napadá ještě ne, snad jen ten na čtečku karet (ale že by byla právě ona systémovým zařízením?) utilitu SPLENDID (zlepšení zobrazování barev, kontrastu na LCD) ale zatím bez výsledků.. jediné co mě ještě napadá je (možná) to, že tam chybí ovladač pro řadič SATA disku - četl jsem o těchto webových stránkách:

http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21

kde jej lze v několik modifikacích stáhnout a nainstalovat, ale nevím, zda je to nutné a zda program sám při instalaci nalezne správný typ driveru (je jich v tom "balíků ovladačů cca 20), který opdovídá tomu noťasovi - leda to nějakou utilitou zjisit, o žádné však nevím
Předem díky moc
S pozdravem S.

dateli
občas něco napíše

Příspěvekod dateli » 17 pro 2007 22:11

U mně taky ten jisty problem Prosim poradte

lipovcan
píše často

Příspěvekod lipovcan » 18 pro 2007 14:12

No a mas tam ATK0100 utilitu? Moje sys. zarizeni si muzes prohlidnout tady 8)
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7

luckyy1008
občas něco napíše

Příspěvekod luckyy1008 » 18 úno 2008 14:58

Hej mam podobny, jedine co staci je pripojit book k internetu a nechat si vychledat driver, je to totiz nejaka utilka ke graficke karte...:-)

Zpět na „notebooky Asus“