ASUS W5Fe,problem zvuk

notebooky Asus a vše kolem nich
Coll

ASUS W5Fe,problem zvuk

Příspěvekod Coll » 10 bře 2008 21:38

Nejde zvuk z vstav.repro,ale po zasunuti konektora sluchadla idú.
Repro ide ked je vypnutý NB a je zapnutý SIDESHOW,po zasunutí konektoru idú slúchadla a repro vypne, je to OK. Problém je že je to celé nejaké tiché aj v sluchadlach. Je to riešitelné inak ako reklamáciou?
Pozná niekto iný NB so SideShow? Dík

polo

Příspěvekod polo » 10 bře 2008 21:42

Nemas tam nieco blbe nastavene v ovladacich paneloch/ovladaci zvuku pripadne skus pohlada novsi driver ci ho reinstalovat(Mas tam nainstalovane vsetky tie blbosti pod zvukom aj pripadne hotfixi suvisiace presne s tvojim bookom ...)

Coll

Příspěvekod Coll » 10 bře 2008 21:52

pre istotu som to uz aj preinstaloval z priloz.DVD, a nic sa nezmenilo. Predtým to chodilo normalne (mam to cca 4mes.) aj ked mam dojem ze tichsie, ale je to len 12" NB tak mozno nenarobi taký hluk ako vacsie NB :).

polo

Příspěvekod polo » 10 bře 2008 21:59

Si si isty ze si si to niekde nechtiac nenastavil pretoze ak ti to predtym islo normalne ,je to nieco divne...

Coll

Příspěvekod Coll » 10 bře 2008 23:12

prvy krat sa to stalo po mesiaci,predajca to riesil cez vyrobcu a vtedy nesla ani kamerka,ale ked citam tie skusenosti s Asusom a zo zvukom... Tento nebol az taky lacný a mal celkom slusne parametre, naviac cez SideShow mozes citat maily,pozerat mapy-navigaciu, foto, pocuvat hudbu, event. hrat karty na tu malu baterku aj 5 hod. Na velku bat.je to niekolkonasobné.Pre cestovatela idealne. Skusim pozriet Bios ako to niekto odporúca s F3.

polo

Příspěvekod polo » 12 bře 2008 17:19

Vacsina kamaratov ma asus a neviem o dakych globalnych problemoch ktore by asus neviriesil velmi rychlo(Az na sit chladenie A6 a F5)
Ja sam mam asus obydvaja bratranci maju asus brat ma asus a poznam tak 10 ludi v okoli co ma asus a ziadne problemy takze neviem(Az na par mensich:zvuk F3x2,mechnikax2,pantyx1-vsetky asusi ktore mam v okoli)

Zpět na „notebooky Asus“