Asus V1J - otazky okolo hotswap, docking station, hlucnosti

notebooky Asus a vše kolem nich
shai

Asus V1J - otazky okolo hotswap, docking station, hlucnosti

Příspěvekod shai » 02 lis 2006 12:34

Hladal som to sice dlho, ale nenasiels om zatial nic...
Obsahuje balenie ten docking station ktory je vsade na prospektoch? A nie das a niekde kupit? - nikde som to totiz nevidel... ak ano za kolko? :)

Chvalia sa hotswapom - t.j. cdrom-battery-hdd ako to v skutocnosti je? v cennikoch som stale nenasiel cestovnu bateriu pre tuto radu (mozno zle hladam)

Uvazujem nad tymto modelom napriek tomu ze teda ma nepotesilo ako sa prehrieva, prave koli docking a cestovnej baterii miesto cd.
Ake mate skusenosti s hlucnostou kedze dost hreje tak asi vetracik v kuse bezi... v zasade patria asus k tym tichsim co mam skusenost tak som zvedavy na tento model.

EDIT: ked uz sa pytam, kto mate skusenost aka je vydrz baterie?
a: pozeranie filmu (divx)
b: praca v word/excel/ iny editor/dev studio/atd

Gulak
občas něco napíše

Příspěvekod Gulak » 03 lis 2006 16:37

Bohužel Dokovaci stanice neni soucasti baleni... da se poridit treba tady <http://asus.as/inshop/scripts/detail.asp?itemId=5006&level=797>

CeCo

Příspěvekod CeCo » 03 lis 2006 19:57

Dokovacia stanica - napr. tu (tam si vyberies potom maloobchod, ktory vybavi administrativu okolo). Stoji vsak 10 000, co je zalostne vela (ASUS ma asi trochu problemy s urcovanim cien prislusenstva...).

Bateria hot-swap je k mani napr. na tomto odkaze.

C.

shai

Příspěvekod shai » 04 lis 2006 18:55

Vrela vdaka za odpovede... no cena za dock teda dost premrstena..2x tolko co za hp dock uff... ta bateria ako tak, ale tiez nie najmenej este raz diky... zacina ma docela odradzat tak v1j

CeCo

Příspěvekod CeCo » 04 lis 2006 19:15

Dost porovnatelny model od HP je nc8430 a mozem povedat (dal som ju bratovi a odporucil/dodal kopec kamaratom), ze je daleko lepsia nez V1J.

Akurat nema modularny slot a webcam, ale bateria sa da pridat zospodu (a ma 2 typy pridavnych baterii), lacnejsiu dockinu a najma pevna mechanicka konstrukcia (magneziovy kryt displeja). Taktiez dobry displej, VELMI TICHY (oproti ASUS M6Va nebe a dudy) a pod..., takze ak ti ide o celkove naklady (vratane prislusenstva, servisu a pod.), tak odporucam HP nc8430.

(btw., nie som dilerom ziadnej znacky a na NB som dost kriticky, ale nc8430 je zatial jeden z naj NB co do vykonu za este stravitelnu cenu; okrem toho by som nedal bratovi ziadnu sunu).

C.

Zpět na „notebooky Asus“