Alienware
Ghost píše:soulbringer píše:a) da se to koupit pres net a dodat do CR?
b) lze to servisovat v Dell CR?
c) a hlavne... stalo by me to stejne jako na webu USA?
a) pravdepodobne ano.
b) nie
c) urcite nie. ak ti ho niekto neprenesie cez hranice tak si prirataj este dopravu, clo a dph.
no tak pokud nebudu mit jasne vycislenou cenu i za shipping popr. clo, tak je ta naprosto irelevantni
- ostate znate nekoho kdo ma NB Alienware v CR?
hehe.. no ja taky u nekoho myslim videl.. a shodou okolnosti taky v Pendolinu :o))
jinak pratele pro nekoho mozna zajimava zprava:
- Volal jsem do DELLu (na prazskou pobocku) a ti mi rekli nasledujici:
1) Servisovat DELL ci ALIANWARE (ktery by mel patrit do rodiny DELL) zakoupeny v zahranici LZE - je nutno ovsem dokoupit MEZINARODNI zaruku
2) Servis by mel byt bezproblemovy - je nutno ovsem pocitat s delsi cekaci lhutou. Je mozne ze kompononenty na notebook zakoupeny v USA nebudou v EU skladem
3) OS je mozne za OEM cenu zakoupit i v CR. Bohuzel nelze to udelat naprosto zdarma. napr.: pokud budtete mit v notebooku Visty Ulitmate ENG a budete je chtit vymenit za CZ verzi, bude potreba dojit do Dellu, zaplatit ceksou OEM a oni to instaluji, nebo daji CD
tot zhruba vse z horke linky dell :o)
jinak pratele pro nekoho mozna zajimava zprava:
- Volal jsem do DELLu (na prazskou pobocku) a ti mi rekli nasledujici:
1) Servisovat DELL ci ALIANWARE (ktery by mel patrit do rodiny DELL) zakoupeny v zahranici LZE - je nutno ovsem dokoupit MEZINARODNI zaruku
2) Servis by mel byt bezproblemovy - je nutno ovsem pocitat s delsi cekaci lhutou. Je mozne ze kompononenty na notebook zakoupeny v USA nebudou v EU skladem
3) OS je mozne za OEM cenu zakoupit i v CR. Bohuzel nelze to udelat naprosto zdarma. napr.: pokud budtete mit v notebooku Visty Ulitmate ENG a budete je chtit vymenit za CZ verzi, bude potreba dojit do Dellu, zaplatit ceksou OEM a oni to instaluji, nebo daji CD
tot zhruba vse z horke linky dell :o)
leon píše:podle me se riziko se servisem u notebooku za 100 tis nevyplati
- to urcite ne, ale pokud prijedu s USA z notebookem za cca 60.000,- Kc a jednina nevyhoda bude to ze si budu muset trochu pockat, kdyz se neco pos*re, tak to mozna stoji za zvazeni.
Pravou je, ze to mozna porad neni idealni reseni...
Naposledy upravil(a) soulbringer dne 14 úno 2007 15:37, celkem upraveno 2 x.
no ale kupovat si Alienware jen kvuli tomu ze ma nastrikany plasty mi prijde uhozeny ... to bych si radji koupil neco v CR se zarukou a nechal si to upravit v CR viz http://notebook.cz/__/,clanky,ostatni,2 ... index.html
leon píše:no ale kupovat si Alienware jen kvuli tomu ze ma nastrikany plasty mi prijde uhozeny :lol: ... to bych si radji koupil neco v CR se zarukou a nechal si to upravit v CR viz http://notebook.cz/__/,clanky,ostatni,2 ... index.html
jen u toho NTK zrejme pochybuju ze by to dokazali udelat na NB, ktery u nich nebyl koupen aniz by porusili podminky zaruky...
Zpět na „notebooky - ostatní značky“