![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Notebooky značky Clevo/Eurocom (Goldmax)
Takze uz sa da aj na Sager homepage nakonfigurovat NP9370, s i7 3720, 16Gb ram, 500Gb hybrid diskom a dual 7970m, plus os win7 profesional to vychadza okolo 3tisic dolarov, neni zla cena. som zvedavy na prve reviews od uzivatelov. potom mozno budem uvazovat ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Razer Blade i7 6700HQ GTX 970M
Gigabyte Aero i7 7700HQ GTX 1060
Gigabyte Aero i7 7700HQ GTX 1060
Nic predrazeneho to neni, kupujes si vyjimecny stroj, ktery si muzes upravit dle sveho a za ty penize dostanes jedinecny vykon, kteremu se muze rovnat jediny notebook na svete a to m18x, ktery je vsak jeste drazsi. Je to jako tvrdit, ze bmw x6M nebo mercedes S AMG je predrazeny kus plechu, sve vyjimecne majitele si najde kazdy z nich, stejne jako tento notebook. Nic vsak pro siroke masy...Dualni 7970m bude maso, 3K USD = 60K coz je cena, za kterou v CR koupis nicim vyjimecne ani nezajimave MSI s GTX 680M, vykonove tam bude rozdil vice jako 50% rozdil - co je tedy predrazene?
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
U mě je prostě předražená ta neznačková skládačka Sager.To už bych radši dal peníze za Dell.(AW)Zde mám jistotu,že tato firma zcela jistě přežije záruční lhůtu výrobku a navíc má daleko lepší servis.(a to je podstatné u takto drahých NTB)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Nevim odkud prameni tve informace, ze dell je necim vyjimecny nebo snad kvalitni, youtube a google je plny obsahu, ktery ma opacny nazor. Tolik pripadu a stiznosti na vehlasny alienware tu v minulosti bylo, ze to uniklo malokomu. Samozrejme kazda generace notebooku je nova a co platilo v roce 2009 jiz v tom dalsim platit nemusi. Jako benchmark kvality bych videl jinou znacku, ktera si produkty a sluzby dlouhodobe dokaze udrzet v rozumne kvalite, ale 100% to dell nebude viz google http://www.google.cz/search?q=horribble ... 24&bih=672
Sager pusobi v USA od roku 1985, takze nejake placnuti do vetru o zivotnosti firmy a jejich produktu neni na miste, proto nechapu tvuj negativni postoj Romane. Samorejme NBD je skvela vec, o tom zadna....
Sager pusobi v USA od roku 1985, takze nejake placnuti do vetru o zivotnosti firmy a jejich produktu neni na miste, proto nechapu tvuj negativni postoj Romane. Samorejme NBD je skvela vec, o tom zadna....
Naposledy upravil(a) Bangla dne 04 zář 2012 09:53, celkem upraveno 1 x.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Ja jsem Alienware mel v predposledni generaci a byl jsem z nej nadseny.
Kvalita byla asi nejlepe mozna + zbytek Dell predvadel v NBD zaruce.
Momentalne jsem nemel jeste lepsi notebook. Byla to prava herni masina.
Perfektni display, zvuk, vykon, chlazeni, zpracovani a hlavne zaruka.
Kvalita byla asi nejlepe mozna + zbytek Dell predvadel v NBD zaruce.
Momentalne jsem nemel jeste lepsi notebook. Byla to prava herni masina.
Perfektni display, zvuk, vykon, chlazeni, zpracovani a hlavne zaruka.
Asus ROG Strix G18
Mě se tato skládačka od CLEVO líbí a cena si myslím že je na úrovni. DELL AW M18 je o dost dražší a to i když má dvě HD 7970M a XMG dvě GTX 680M.
Osobně za velký plus na CLEVO vidím jak je vše dostupné a i u této skládačky s dvěma GPU se krásně k nim dostaneš a vyměníš je. U AW M18 je dostupnost mizerná. Chceš vyměnit GPU tak to aby jsi rozmontoval půlku NB a to asi bude dělat jen málo kdo.
Škoda jen že XMG nenabízí u toho modelu dvě HD 7970M (zatím).
Zvuk by u tohoto CLEVO měl být taky dobrý co jsem četl. Prý o dost lepší než v P170EM. Co mě snad nejvíc štve je to rozložení klávesnice. Jako by bylo tak těžké udělat klávesnici pro 17'' NB lépe rozvrženou než na 15''.
Tento NB je pořád lepší než tvoje MSI s jednou GTX 680M a cenou 60K
Čím podstatným mu může MSI konkurovat za skoro stejnou cenu? Skoro nic nevidím.
Osobně za velký plus na CLEVO vidím jak je vše dostupné a i u této skládačky s dvěma GPU se krásně k nim dostaneš a vyměníš je. U AW M18 je dostupnost mizerná. Chceš vyměnit GPU tak to aby jsi rozmontoval půlku NB a to asi bude dělat jen málo kdo.
Zvuk by u tohoto CLEVO měl být taky dobrý co jsem četl. Prý o dost lepší než v P170EM. Co mě snad nejvíc štve je to rozložení klávesnice. Jako by bylo tak těžké udělat klávesnici pro 17'' NB lépe rozvrženou než na 15''.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A právě kvůli té NBD bych bral Dell.Bangla píše:Nevim odkud prameni tve informace, ze dell je necim vyjimecny nebo snad kvalitni, youtube a google je plny obsahu, ktery ma opacny nazor. Tolik pripadu a stiznosti na vehlasny alienware tu v minulosti bylo, ze to uniklo malokomu. Samozrejme kazda generace notebooku je nova a co platilo v roce 2009 jiz v tom dalsim platit nemusi. Jako benchmark kvality bych videl jinou znacku, ktera si produkty a sluzby dlouhodobe dokaze udrzet v rozumne kvalite, ale 100% to dell nebude viz google http://www.google.cz/search?q=horribble ... 24&bih=672
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Hm...o MSI za 60k tu nepadlo z mé strany ani slovo.To je taky předražená záležitost.Ovšem zajímalo by mě na co někomu budou dvě 7970tky v CF?Když pominu spotřebu,problematické profily v CF,hluk,MS-tak vidím na straně plusových položek jen výkon.A toho už má jedna karta až dost.Já jsem měl v notebooku jen jednou 2 GK v SLI a bohatě mi to stačilo.Už bych to nechtěl ani náhodou.Vlastimil91 píše:Mě se tato skládačka od CLEVO líbí a cena si myslím že je na úrovni. DELL AW M18 je o dost dražší a to i když má dvě HD 7970M a XMG dvě GTX 680M.
volit nb podle zaruky, kterou nikdy nevyuzijes,je na hlavu. Notebook kupujes kvuli praci a cinnostem, ktere na nem provozujes. Ne kvuli katastrofickemu scenari, ze ti odejde v zaruce,sance je minimalni. Nbd ma sanci u byznys modelu nebo firemnich workstationu ci tam,kde je nb jedine pc a nahrada neni mozna. Pokud mas dalsi 2 pocitace i stary notas vaha zaruky jako rozhodovaci kriterium je nizka.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Právě že na práci(a nejen na ni) je NBD požehnáním.Zvláště když má člověk jen jeden přístroj.Mě se to sice netýká,ale znám dost známých co mají jen jeden notebook.A potom naříkají,že ho mají v servisu už 3 týdny.Jinak NTB jsou v el.segmentu nejporuchovější zboží.(vysoká integrace na malém prostoru) A to nemluvím o čem se šeptá-úmysná "kurvítka" aby to vydrželo jen po dobu záruky.
Zpět na „notebooky - ostatní značky“