Alienware
koukam na jejich web www.ntk.cz a tam se pise
Upozornění na omezenou pracovní dobu
Oznamujeme, že v prázdninovém týdnu od 12.2.2007 do 16.2.2007 máme omezený provoz pro styk s klienty. Kamenný obchod bude pouze přijímat a vydávat servisní zakázky a vydávat nové objednávky pouze po telefonickém nebo e-mailovém sjednání návštěvy. Internetový obchod, e-mailová a telefonická komunikace omezeny nebudou.
Upozornění na omezenou pracovní dobu
Oznamujeme, že v prázdninovém týdnu od 12.2.2007 do 16.2.2007 máme omezený provoz pro styk s klienty. Kamenný obchod bude pouze přijímat a vydávat servisní zakázky a vydávat nové objednávky pouze po telefonickém nebo e-mailovém sjednání návštěvy. Internetový obchod, e-mailová a telefonická komunikace omezeny nebudou.
ale lahudka je si tam zavolat... dlouho to vyzvani potom to vezme automaticky robot a ozve se kovove "linka" zensky lidsky hlas "nobetook centrum" opet rovot "neni v soucasne dobe dostpuna" nebo tak nejak :o)
dnes jsem se dovolal, ale byla tam pouze jakasi pani, gentleman, ktery tomu rozumi, bude k zastizeni bude az v pondeli... btw. mluvila o castce kolem 4-5 tisic
dnes jsem se dovolal, ale byla tam pouze jakasi pani, gentleman, ktery tomu rozumi, bude k zastizeni bude az v pondeli... btw. mluvila o castce kolem 4-5 tisic
Tendle problem řešim taky..jak dostat Alienware do ČR.
Ale nesouhlasim s tim že je to jen o nastříkání plastů, mě se líbí že si ho uděláš prakticky podle přání a hlavně že na výběr jsou nejvýkonější komponenty.
A krásná je ta nízká cena dolaru, co sem si dělal sestavu já, vyšla mi asi na 59 tisíc, zatimco v Anglii by mi to přišlo na 100 tisíc (po přepočtu).Mam nějaký známí v USA, na ty bych to moh objednat a oni mi to nějakým způsobem hodit sem ,až by sem jeli bo to risknout poštou.
Ale ta záruka noo..fakt by to ten DELL vzal? A nekoukali ste se náhodou na kolik by vyšla ta mezinárodní záruka?
Pak sem taky koukal na Dell XPS m1710, ale pro ČR taky nějak nedosutpnost..
..ty umaxy se mi moc nezamlouvaj, ještě na ně kouknu..
Ale nesouhlasim s tim že je to jen o nastříkání plastů, mě se líbí že si ho uděláš prakticky podle přání a hlavně že na výběr jsou nejvýkonější komponenty.
A krásná je ta nízká cena dolaru, co sem si dělal sestavu já, vyšla mi asi na 59 tisíc, zatimco v Anglii by mi to přišlo na 100 tisíc (po přepočtu).Mam nějaký známí v USA, na ty bych to moh objednat a oni mi to nějakým způsobem hodit sem ,až by sem jeli bo to risknout poštou.
Ale ta záruka noo..fakt by to ten DELL vzal? A nekoukali ste se náhodou na kolik by vyšla ta mezinárodní záruka?
Pak sem taky koukal na Dell XPS m1710, ale pro ČR taky nějak nedosutpnost..
..ty umaxy se mi moc nezamlouvaj, ještě na ně kouknu..
Tak na poštu bych já po zkušenosti v expresní balíkové službě (PPL-češká pobočka DHL) moc nevsázel. Dělal jsem tam brigádu letos v zimě a že by se tam s tím nějak mazlili to mi nepřipadlo. BTW viděl jsem tam hodně velké množství ntb (90%) od aceru pro čr, tudíž jsem možná přišel na jejich poruchovost . Uznejte sami let krabicovaného ntb přes 10ti metrový kamion to asi moc, minimálně lcd bodů nevydrží
Zpět na „notebooky - ostatní značky“