Jen jsem čuměl že teď v tom novém monstrózním 7cm NB od XMG tak tam je display nějaký Panasonic a má svícení až 400cd

Tady jde o to že prostě výrobci chtějí snad na všem vydělat když jsou teploty takto na ho***. A to ještě nechápu na co jedna head-pipe trubice vede od CPU k chladiči na GPU když se mi zdá že je zlomená a určitě tam nemůže proudit ta kapalina. Viděl jsem to ale už i na fotkách u jiných lidí.
Nevím zda to tady mají lidi z Goldmaxu taky ,ale čistě jak říkám ze tam promáčknutá že tam snad nic neproteče.
Tady je test na Tomb Rair
https://plus.google.com/u/0/photos/1105 ... 1049365106
Grafika byla maximální s FXAA. Výsledek je parádní a jen někdy to padá ke 45FPS. Většinu se to drží kolem 60FPS. Je to nádherná plynulost o proti 30-40FPS co jsem byl zvyklí.
A ten zvuk s těch reproduktorů to je fakt luxus ve hrách. Ten je prostě boží a i když můj minulí NB měl 5.1 repro tak tady tento NB hraje hmotněji a ve hrách je to lepší projev. Hloubky a výšky prostě paráda. Vůbec bych se to nebál srovnávat s takovým MSI GT70.
Jinak NB je tichý a nebýt těch dvou HDD tak nejde ani slyšet. Ventiltory jsou pořád vypnuté a zapínají až na 52C aby ochladili CPU a GPU. To je o dost lepší než na P170Hm