Notebooky značky Clevo/Eurocom (Goldmax)
Tak na NBR fotu jsem viděl i MSI co tam tehdá měli HD 6990M to je pravda ,ale už to není ofiko tak jak to dělá třeba AW. CLEVO v tomto upgrade taky není moc velký kadet na podporu. Do cleva napíšeš e-mail a vůbec se neobtěžují odpovědět. Když jim zavoláš řeknou problémy řešte přes prodejce.
Jinak já právě moc NB s Radeony neviděl. Všude v recenzích vidím nVidia GTX 770M pokud jde třeba o herní NB a nebo pak ty slabší kusy.
Jinak já právě moc NB s Radeony neviděl. Všude v recenzích vidím nVidia GTX 770M pokud jde třeba o herní NB a nebo pak ty slabší kusy.
Nevíte někdo tedy, kdy má vyjít nová generace grafik? AMD chystá novou generaci grafik na desktop už za měsíc, tak kdy se tak cca objeví nový high end mobilní grafiky? Chtěl jsem pořídit nový notebook někdy v zimě, ale pokud nebude nová generace grafik, tak budu muset počkat, než se objeví.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939
Rád bych měl srovnání s ekvivalentní X5, napsal jsem to však jako dotaz i do jiné sekce tedy, v pořádku. Procesor je 2C od Tj max s čímž si recenzent hlavu nelámal ale zákazník je na teploty vysazený a chce navíc 4900MQ CPU. Teplota na klávesnici je také vysoce nekomfortní 41,5°C, tam kde jsou ruce by to 40 přesáhnout nemělo, stejnětak palmrest musí být pod 40C, v části pod LCD displejem je to samozřejmě poměrně jedno. Dovolil bych si ho odkázat na tento test a vyjádření recenzenta. Taky bych rád znal typ LCD displeje.
Děkuji Swarme.
Děkuji Swarme.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Velice pozitivní test naší X3 dnes zvěřejněn naPCT, kde si vede poměrně dobře 8970M ve srovnání s 780M a na větší žádné enduro problémy Tomáš nenarazil. Jedná se o test špičkové konfigurace s 4800MQ, což je CPU, který v ČR zkrátka téměř není k sehnání.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... goldmax-x3
http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... goldmax-x3
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Díky rád se mrknu.Jinak k tomu procesoru:nevím jestli by mě něco donutilo si připlatit za lehké zvýšení výkonu oproti 4700.Už tak má 4700 výkonu nadbytek.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
No koukni i7 4700MQ jde prý taktovat o 200MHz ,ale taková i7 4800MQ jde o 400MHz ,i7 4900MQ jde až o luxusních 600MHz a nejvyšší model má odemčený násobič zcela.
Osobně já bych si připlatil ,protože nikdy nevíš kdy se bude výkon hodit a příplatek stojí většinou cca 100-130€ což není moc když už se rozhodneš dát za NB cca 45-50K
Do BF se třeba větší rychlost CPU hodí. Nejsou pak takové propady FPS.
Jinak recenze je fakt povedená ,ale už jsem viděl lepší recenze třeba na extranotebook.cz že
Osobně já bych si připlatil ,protože nikdy nevíš kdy se bude výkon hodit a příplatek stojí většinou cca 100-130€ což není moc když už se rozhodneš dát za NB cca 45-50K
Do BF se třeba větší rychlost CPU hodí. Nejsou pak takové propady FPS.
Jinak recenze je fakt povedená ,ale už jsem viděl lepší recenze třeba na extranotebook.cz že
Právě jsem to dočetl a zarazila mě tak malá výdrž baterie(a to je tam 8článek).Na webu s wifi jen 2.5 hodiny? Nechápu -zde se něco nepovedlo.Takový Asus G750 dá 4 a MSI GT 6.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Hm, pravda, každý má však jinou testovací metodiku, Tomáš (stejný recenzent) naměřil u MSI "lehce přes čtyři hodiny při kancelářské práci s připojením k internetu přes WiFi." Mě se taky nezdají 2.5h dostačující vzhledem k recenzím, které jsem u tohoto modelu viděl u konkurence v zahraničí. Nevím kde je zakopaný pes, přiznám se. Extranotebooku podal lepší výsledky:
- Web (ExtraNotebook.cz v Chrome, obnovování každých 15-20 s, Wi-Fi, poloviční jas): 2:55 h
- Film (720p film v MPC, hlasitost 20 %, max. jas): 2:25 h
- Dokument (otevřený prázdný dokument ve Wordpadu, min. jas): 5:10 h
Například prémiové LCD AUO 95% NTSC žere víc než základní CHI MEI, onen CPU 4800MQ může zřát víc než 4700MQ a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Díky za připomínku, notebook jinak dopadl skvěle a to včetně chlazení, které je nejméně o 10C před konkurencí, kde v testech cpu dostahuje 95C a nikdo se nad tím nepozastavuje - Wprime 95.
- Web (ExtraNotebook.cz v Chrome, obnovování každých 15-20 s, Wi-Fi, poloviční jas): 2:55 h
- Film (720p film v MPC, hlasitost 20 %, max. jas): 2:25 h
- Dokument (otevřený prázdný dokument ve Wordpadu, min. jas): 5:10 h
Například prémiové LCD AUO 95% NTSC žere víc než základní CHI MEI, onen CPU 4800MQ může zřát víc než 4700MQ a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Díky za připomínku, notebook jinak dopadl skvěle a to včetně chlazení, které je nejméně o 10C před konkurencí, kde v testech cpu dostahuje 95C a nikdo se nad tím nepozastavuje - Wprime 95.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Tady jen že nahodím GTX 780M SLI.
Zde je recenze nového AW 18" a jak jde vidět nějak to SLI netáhne
http://www.anandtech.com/show/7332/alie ... k-review/4
Zde je recenze nového AW 18" a jak jde vidět nějak to SLI netáhne
http://www.anandtech.com/show/7332/alie ... k-review/4
Zde je recenze na Eurocom X7
Vypadá fakt dobře a teploty také ,ale jen ten hluk už ne. Jde vidět že FAN zase točí na 90-100%. CLEVO zase nějak nezvládlo regulaci ventilátoru což je škoda.
Ale jinak to svítí jako lampa ,ale na druhou stranu vypadá to zajímavě
Osobně se mi tento NB líbí víc jak nové AW NB.
http://www.notebookcheck.com/Test-EUROC ... 227.0.html
Vypadá fakt dobře a teploty také ,ale jen ten hluk už ne. Jde vidět že FAN zase točí na 90-100%. CLEVO zase nějak nezvládlo regulaci ventilátoru což je škoda.
Ale jinak to svítí jako lampa ,ale na druhou stranu vypadá to zajímavě
Osobně se mi tento NB líbí víc jak nové AW NB.
http://www.notebookcheck.com/Test-EUROC ... 227.0.html
Zpět na „notebooky - ostatní značky“