Tento dhý príspevok som mal na inom fóre, ale dám ho aj tu, možno niekomu pomôže, no riešenie je trochu nákladné:
//edit C: Vyber pointu a vloz ju sem cez edit prispevku.
Vyberať veľmi nie je čo, je tam celý postup, nevedel som ináč, že je dĺžka nejak obmedzená. Kto by chcel, je to na Superfóre.cz v téme Zhodnoťte prosím konfiguraci Dell XPS, na 5.strane 4.príspevok.
Notebooky s 3G mohou být firemní nutnost
swarm píše:No já nevim, já jsem asi divnej, ale úplně si vystačim i s EDGE. Pokud to neni přes mobil (mobily ani to evidentně nejsou schopný tak rychle zpracovat), tak je to docela ok.
Nicméně ta integrace modemů mě těší. Však jsou stejně i zpětně kompatibilní a integrovaná anténa je na tom vždycky líp než nějaký malý zmrd v PCMCIA/Express kartě.
ja ked obcas cestujem po slovensku (ci uz sluzobne alebo sukromne) tak som obcas rad ked mam aspon EDGE a nemusim pouzit GPRS.

integrovane v notebooku by som to mal rad tiez ale uz som si na PCMCIA kartu s integrovanou antenou relativne zvykol. je to lepsie ako ked som mal edge kartu SE GC85 do ktorej sa pri pouzivani musela zapajat taka mala antenka. http://notebook.cz/clanky/prislusenstvi ... csson-GC85 na fotkach to nevidno ale konektor tej antenky mal na konci taky maly tenky vystupok ktory sa mi samozrejme raz podarilo zlomit a potom to uz bolo prakticky nepouzitelne. za opravu pytalo sony asi 8tisic tak firma kupila radsej novu kartu

Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost píše:2_ceco: ja som mal na mysli to co puppy pisal, ze 4G internet od ceskeho t-mobile nie je chodivy so standardnym UMTS modemom co kupis niekde napr. na alze alebo vo vyssie menovanych notebookoch.
to s tym flarionom a zdielanim SIMky som nepochopil co si myslel.
Myslim si ze sluzbu jako takovou by zvladl jaky koliv modem s podporou teto technologie.
Nicmene nikdo nestoji o to aby sis mohl koupit kdejakej modem a libovolne se pripojovat gratin na nase chudy operatory (NASE??)
Proto se k dane sluzbe vaze i modem a ked se ti rozbije tak mas smulu