GPU GTX 260M a 280M o 30% vykonejsi nez ATi HD4850-70?
Blaboly
Tak se musim zastat banglu a ostatnich kteri s nim souhlasi.
Nikdo tady nemluvil o fotacich a jinem zbozi, ktere je vseobecne levnejsi v USA. Nevim proc se tady ponizujes a porad mas nejake nemistne pripominky mimo tema. Jediny kdo by se mel probudit jsi ty.
Nevim proc najednou ustupujes a rikas ze amazon je pro informaci, hazis tady cenama ale porad jenom kecas a kdyz te bangla pozadal o link na asus, nereagovals. Takze blabolis a jen urazis.
Pokud si nemluvil o konecnych cenach, coz tak vyznelo, tak se priste zdrz diskuze, ostatni tu mluvili o cenach v CR, o cenach na marsu spekulovat nemusime....
Kam to tady speje
Nikdo tady nemluvil o fotacich a jinem zbozi, ktere je vseobecne levnejsi v USA. Nevim proc se tady ponizujes a porad mas nejake nemistne pripominky mimo tema. Jediny kdo by se mel probudit jsi ty.
Nevim proc najednou ustupujes a rikas ze amazon je pro informaci, hazis tady cenama ale porad jenom kecas a kdyz te bangla pozadal o link na asus, nereagovals. Takze blabolis a jen urazis.
Pokud si nemluvil o konecnych cenach, coz tak vyznelo, tak se priste zdrz diskuze, ostatni tu mluvili o cenach v CR, o cenach na marsu spekulovat nemusime....
Kam to tady speje
Naposledy upravil(a) Kadera.J dne 28 úno 2009 11:28, celkem upraveno 1 x.
Orgasmic,s tím posmíváním se nVidii bych možná trochu počkal,je zajímavé že ATI 4870 s nižším výrobním procesem,800 shadery skoro miliardou tranzistorů a GDDR5 pamětmi nedosahuje výkonu NV 9800GTX a ve 3DMarku05 to dělá i těch 30% rozdíl,no a co se herního výkonu týče,nebylo by pro nikoho kromě zarytých fandů ATI překvapením,kdyby ten výkonový rozdíl byl i těch 30% ve prospěch NVidie a to může klidně vycházet ze starého jádra
Bangla,s těmi cenami v Evropě to není tak dramatické,už dneska si můžeš koupit MSI s ATI 4850 za 1160€ na Německém eshopu i s Vistama,takže to blouznění kolik bude stát Asusu neobstojí
Bangla,s těmi cenami v Evropě to není tak dramatické,už dneska si můžeš koupit MSI s ATI 4850 za 1160€ na Německém eshopu i s Vistama,takže to blouznění kolik bude stát Asusu neobstojí
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
No to je presne to o cem jsem mluvil. 1350USD v USA, 1160EUR v nemecku, a nakonec v CR to bude 1350EUro. Pokud neverite ze 90%
masinek je v USA levnejsich tak se prosim uz nebudeme hadat a kazdy ma svuj nazor.
K vykonu nvidie. Prave zminovanych 30% procent navic ziska pouzitim pameti GDDR5. To ten vykon vystreli asi Jen cena techto karet od nvidie bude vyssi nez cena atin...
masinek je v USA levnejsich tak se prosim uz nebudeme hadat a kazdy ma svuj nazor.
K vykonu nvidie. Prave zminovanych 30% procent navic ziska pouzitim pameti GDDR5. To ten vykon vystreli asi Jen cena techto karet od nvidie bude vyssi nez cena atin...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
k tem cenam neverte v duchy taky jsem si myslel co si nenakoupim a ani USA ani Dubai kde neni DPH to bylo na nic. Pokud nekomu prijde levnejsi ze notas za 40 - 30K je levnejsi o cca 1k tak ano technicky to levnejsi je ale nevyplati se to.
K GPU no myslim panove ze ted nastanou zlate casy ATI a intel chipsetum kde bude kombinovano vykone cpu intelu to amd porad nic moc ale i tak slusne dostacujici kousky to ma ale intel mene zere a ATI bude dodavat vykone GPU protoze nvidia porad nic nema tezi porad jen z technologie 88 kterou porad jen prekopava a modifikuje. Nechci byt prorok ale ati ma ted hodne na pred v GPU uvidime jak to vyuzije. A to ze ma nvidia nejvykonejsi gpu na trhu bych si nedovolil tvrdit splacat hrubou kartu co zere penize a topi vice jak cele PC zvladou i soudruzi z ATI
Na konec dodam jen ze nefandim ani nvidia ani ati pouze faktum
K GPU no myslim panove ze ted nastanou zlate casy ATI a intel chipsetum kde bude kombinovano vykone cpu intelu to amd porad nic moc ale i tak slusne dostacujici kousky to ma ale intel mene zere a ATI bude dodavat vykone GPU protoze nvidia porad nic nema tezi porad jen z technologie 88 kterou porad jen prekopava a modifikuje. Nechci byt prorok ale ati ma ted hodne na pred v GPU uvidime jak to vyuzije. A to ze ma nvidia nejvykonejsi gpu na trhu bych si nedovolil tvrdit splacat hrubou kartu co zere penize a topi vice jak cele PC zvladou i soudruzi z ATI
Na konec dodam jen ze nefandim ani nvidia ani ati pouze faktum
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
aby jsi se nedivil a nedopadlo to jak u desktop gpu kde nvidia si myslela ze vsechno uhraje na modelech 88 a sup a je dole
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
o ano to jsem rekl treba v prodeji ano nvidii se vedlou dlouho dobre a z toho ted tezi pres jejich soukromou krizi na kterou se navalilo opravdu hodne v nevhodnou dobu viz notebook karty a chipsety a ukonceni vyroby chipsetu + par zalob atd... ale pomer cena/vykon v testech u 4850 desktopu moc toho neni protoze za ten vykon si u nvidie priplatis vice nez u ati. A nikde jsem nepsal ze je odepsana ale pokud si bude porad hrat s 88 technologii a sousedni tabor uz ma hotove dalsi nove jadro tak to moc pro ni stastne nebude pokud nenatrefi na nejakou zlatou zilu jako intel s P3
Ja bych byt tebou prelestil kouli a uvedomil si par skutecnosti. Za 1. vis starou ...... co maji, ci nemaji. Za 2. koho to zajima, jestli je nejepsi ATI, nebo nVidia - rozumnej clovek si koupi to, co je v danou dobu nejlepsi a neni fanaticky zastance jedne znacky.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
9800GTX+ v poklidu stíhá tak skvělou novou HD4850 s GDDR5... GTX260 je výkonější než HD4870... o GTX280 nemá cenu ani mluvit.. ta je nejvýkonšjší ne všech... ATI s párletým spožděním dohnala nvidii.. proč by se měla nvidia snažit něco nového vyvíjet, když ví, že ji ati ničím neohrozí? nvidia má lepší podporu ve hrách.. ati má nižší cenu a né zrovna skvělé ovladače..
GTX260M (9800GTX) bude se svým už lety okoukaným jádrem stejně výkonná, ne-li lepší než skvělá nová levná HD4850...
každý ať si koupí na co má peníze a čemu věří..
GTX260M (9800GTX) bude se svým už lety okoukaným jádrem stejně výkonná, ne-li lepší než skvělá nová levná HD4850...
každý ať si koupí na co má peníze a čemu věří..
ThinkPad T420