cyber-mythius: Ty mi mluvíš z duše

, loni jsem toto absolvoval a je to běh na dlouhou trať. Také jsem přemýšlel i nad ThinkPadem Edge E520, ale nakonec vemu ještě nějaký multimediál. Jen který no? Líbí se mi oba a těch 70° zase není tolik. A lepší grafika u mě zase až tak nerozhoduje, protože už toho moc nenahraju, spíš chci aby mi na tom dobře běhaly CAD/CAM programy.
Co se té záruky týče je pravda, že u Toshiby je to prodloužení za hubičku, ale pantů bych se asi nebál, konstrukčně to mají dobře vyřešené.
EDIT: to PCBuh: Pokud to tedy shrnu, P750 při běžném zatížení zapíná ventilátor jen občas a způsobem, který neruší. Při zvýšeném zatížení zapíná ventilátor už znatelně tzn. je to i šlyšet, místy značně (film po 20min., hra ...). Teplota však zůstává i v okolí klávesnice v pořádku a notebook není zahřátý (alespoň ne do stavu, který by byl nepříjemný). Je to tak? Omlouvám se za opakování možná již řečeného, ale chtěl jsem to dát vše do jednoho příspěvku a potvrdit si to. Je to pro mě celkem důležitý faktor při rozhodování. Díky moc