vsak ja mluvim o te 9
tisic lidi tisic chuti...
v dobe kdy jsem porizoval tu 15" jsem moc penez nemel, 17" rozhodne nebyly standard a pokud clovek chtel neco s "kvalitni" grafikou, navic s digi TV, musel svuj vyber omezit...volba padla na acer 5512...v te dobe "kvalitni" nahrada desktopu + TV za rozumnou cenu
odjizdel jsem do sveta a bez compu jsem nechtel...a v doupokojevem bytecku co mam ja a kde se vali 4 lidi a 4 kompy neni misto na dockinu a poradny panel...kdyz se zere je komp bokem, pak se doji a kompy jsou na stul

a tak to jde proste dokola...holt je to divne, ale nikdo z mych znamych co tu je nema desktop, kazdou chvili se nekam stehujem, desktop se taha hur nez NTB a 15" a 14" jsou tady standard....malokdo ma vetsi/mensi
tahat tu masinu vsude sebou neni nej napad vzhledem k velikosti, ja proste nemusim modelovat, nebo prevadet VHS na DVD za kazdou cenu, ale kdyz uz jedu nekam na tyden a vim ze tam budu urcite fotit a chci byt v kontaktu, tak je ten maly hajzlik super...neminim na nem rozjizdet blender, nebo solidworks, ani parit hry, jen se nepichnout na net a treba poslat ten obrazek co jsem dnes poridil...pokud se k tomu bude tad poridit rozumny GPS modul, je to navic navigacka s obrazovkou jak ma byt....a synchronizace...presypat ty fotky pak neni problem, mejly jsou na webu, pri tech rozmerech schranek dnes...
jak pises ty, pro tebe hracka, pro me neco co vyuziju...navic si taky rad hraju