Popravdě, ti lidé, kteří vytváří největší prodeje takových notebooků, recenze vůbec nečtou.Solitary píše:Staci se podivat jak moc prodavane jsou znacky, a hlavne modely ktere nabizeji cena/vykon. Mezi nejprodavanejsi notebooky na CZC patri MSI, Acer a Asus. Svata trojice pomeru cena/vykon(i ten herni). At mi nikdo netvrdi, ze tito lide nejsou zvedavy jak by ty grafiky zvladli ty nejaktualnejsi hry.
Jinak Mirka Jahodu znám (existuje tajná sekce jednoho fóra, kde se redaktoři baví napříč magazíny) a znám i jeho recenze. Tam je to ale stále trochu o něčem jiném.
Těch pár zmíněných testů, na které tu padly odkazy, si zkusím stáhnout a uvidím. Já si sice přidávám do recenzí nějaké věci, které se po mě nepožadují, ale nechci to přehánět. Protože nad rámec se mi to samozřejmě platově nevrátí a když je něco moc náročné a dělá se to jenom pro blaho duše, tak to moc nepotěší. Patřím mezi old-school uživatele notebooků a všechny tyhle benchmarky mě omezují, že musím být na nějakém místě, kde je zrovna zásuvka (většinu recenzí píšu převážně při práci na baterie, kdy je nižší výkon).
Až přesvědčíte tady Pepu a ten to přidá do osnov pro recenzenty, tak pak to klidně i začnu dělat