Zdravim. Tohlencto mi v článku chybělo: Cena stejná, HW též, výdrž a absence DVD souhlasí.
V čem je tedy rozdíl mezi TravelMate a Aspire? Můžu od řady TravelMate očekávat lepší plasty, lépe vyřešenou konstrukci, více odolný? Dle webu jsem rozdíl našel v přítomnosti docking portu a čtečky otisků prstů. Ehmm... Toť vše? Díky.
Acer 13" TravelMate 8371 vs Aspire 3810T ?
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
matné plasty, FP reader, dokovací konektor a Vista Business v základu... tohle úplně stačí na business notebook. Mechanickým zpracování jsou už samotné timeline docela v pohodě, takže v tomto nevidím problém. Jak si tento travelmate povede, to ukáže asi až plnohodnotná recenze (nevim, jestli se nějaká chystá).
Smutné je, že na notebooku chybí HDMI, takže k digitálnímu výstupu je potřeba ten replikátor portů EasyPort IV nebo jak se to jmenuje... tam je VGA i DVI-D.
Smutné je, že na notebooku chybí HDMI, takže k digitálnímu výstupu je potřeba ten replikátor portů EasyPort IV nebo jak se to jmenuje... tam je VGA i DVI-D.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Doplním rozdíly mezi Aspire 3810T a Travelmate:
- travelmate má matný displej
- travelmate má dle mého názoru lepší klávesnici (hmatově lépe rozlišitelnou, menší mezery mezi klávesami = méně nečistot v klávesnici)
Zajímalo by mě ale, jestli travelmate i aspire mají oba přiskrcenou tu grafiku 4500MHD (jak se píše v recenzi Aspire)...
Taky by mě zajímalo chlazení - jestli je u obou vyřešeno stejně nebo má travelmate lepší.
Jinak škoda, že jste nedostali k recenzi třeba single core...
- travelmate má matný displej
- travelmate má dle mého názoru lepší klávesnici (hmatově lépe rozlišitelnou, menší mezery mezi klávesami = méně nečistot v klávesnici)
Zajímalo by mě ale, jestli travelmate i aspire mají oba přiskrcenou tu grafiku 4500MHD (jak se píše v recenzi Aspire)...
Taky by mě zajímalo chlazení - jestli je u obou vyřešeno stejně nebo má travelmate lepší.
Jinak škoda, že jste nedostali k recenzi třeba single core...