Koukám že se teď vyrábí hodně stojanů pod ntb., například
http://www.svethardware.cz/art_doc-3A4F ... 2D4E2.html
a
http://www.svethardware.cz/art_doc-DE10 ... 3956E.html
Ten první mě docela zaujal, jen se trochu bojím, že by mohl zacpat výdech chlazení. Máte někdo se stojanama zkušenosti? Jak zlepšujou / zhoršujou chlazení stroje?
A když už jsme u toho, víte o nějaký dockovací stanici, která by měla vlastní FireWire port, abych k ní mohl připojit externí HDD? Případně eSATA, ale tady ani nedoufám.
Stojany pod NTB - Logitech a spol.
-
- Moderátor
tak samozřejmě závisí na tom, kde máš výfuk větráku, jestli zbohu nebo zespodu. Nicméně třeba ten první stojan, má malou plochu kterou se notebooku dotýká a bránit chlazení by určitě neměl...
Osobně nevím jak se na těchto stojanech pracuje, tedy jak se píše na tak šikmé klávesnici. pokud chceš používat externí klávesnice, tak bych asi volil nějaký ten set stojanu a klávesnice v jednom, jen škoda, že tam za tu cenu nedávají ještě myš...
Univerzální dokovací stanice zatím moc nejsou, napadá mě třeba Toshiba Dynadock DVI, ale ty myslím FireWire port nemá...
Osobně nevím jak se na těchto stojanech pracuje, tedy jak se píše na tak šikmé klávesnici. pokud chceš používat externí klávesnice, tak bych asi volil nějaký ten set stojanu a klávesnice v jednom, jen škoda, že tam za tu cenu nedávají ještě myš...
Univerzální dokovací stanice zatím moc nejsou, napadá mě třeba Toshiba Dynadock DVI, ale ty myslím FireWire port nemá...
Budu si kupovat ten první Logitech Alto Connect a k tomu nějaký set klávesnice a myši. Už jenom že se ten stojan dotýká notebooku minimálně, je lepší, než když je, jako u toho druhého, podložen celou šikmou plochou stojanu(můj názor na chlazení). Moc se mi líbí u toho LA Cordless ta klávesnice, ale četl jsem několik názorů, že se klávesnice relativně rychle opotřebuje. Už jenom, že je u ní zmiňován onen měkký stisk, nemá do budoucna moc velký výhled. Mezerník je z toho nejchoulostivější, neboť se používá nejčastěji, tedy bych se obával nepříjemných zvuků. Také mi oproti LA Cordless přijde u Connectu pohodlnější sklon 30° oproti Cordlessu, který vám booka nakloní na rovných 45°. Až bude doma, mohu poreferovat, či poslat fotky jak na něm booček hoví.
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
-
- Moderátor