Zdravím,
příští týden se chystám na koupi HP 6735b a chtěl bych k němu nějakou brašnu. Máte zkušenosti s originálníma HP brašnama? Nebo jakou byste doporučili? Cenu bych rád kolem 1000,- ale může se pohybovat nahoru i dolu.
Je lepší materiál nylon (nebo nějaký umělý) nebo kůže? - z hlediska nepromokavosti, mechanické odolnosti apod.
A hlavní dotaz - kde v Havířově, Ostravě a okolí se dá na brašny podívat? Ptám se proto, že jsem navštívil pár kamenných PC shopů a viděl jsem tam jenom jediný notebook, zbytek jen na objednání a předpokládám, že s brašnama to bude ještě horší. A rád bych brašnu před koupí viděl a "omakal" si ji.
Díky za pomoc.
Kde vybrat brašnu?
Kde vybrat brašnu?
Naposledy upravil(a) Tom350 dne 30 srp 2008 22:32, celkem upraveno 1 x.
mam HP Nylon Backpack...velikostne do 17´´..zatim maximalni spokojenost, material pusobi kvalitne, zipy ok. Vsude spousta uzitecnejch vychytavek, poutko na klice, dira na sluchatka, roztahovaci kapsa na lahev s pitim...
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Polstrovani je reseno velmi dobre, sice to neni na urovni napr. Laptop Pillow,ale za tu cenu perfektni. Nepromokavost sem zatim nezkousel ani nemel moznost zkusit,ale material pusobi tak , ze se pri desti nebudu muset bat.
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Díky za tip.
A ostatní pánové/dámy, poradíte mi prosím někdo jakou brašnu? Zkušenosti z používání? Jaké značky brát/nebrát? Budu rád.
Mě doporučil kamarád tento model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56121 ale nemám v brašnách nějaký přehled...
A ostatní pánové/dámy, poradíte mi prosím někdo jakou brašnu? Zkušenosti z používání? Jaké značky brát/nebrát? Budu rád.
Mě doporučil kamarád tento model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56121 ale nemám v brašnách nějaký přehled...