Rozsireni zaruky u acer aspire 5930g

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
Milo_cz
občas něco napíše

Rozsireni zaruky u acer aspire 5930g

Příspěvekod Milo_cz » 13 lis 2008 19:04

Takze nakonec jsem se rozhodl trochu zariskovat a poridit si Acer Aspire 5930G - [ ODKAZ ] .Porizovat ho budu pres alza eshop, pobocka ve meste neni od veci.Chtel bych si take doplatit 3 letou zaruku.A tady nastava problem.

Na [ ODKAZ ] jsem si nasel konkretni balicky ktere se daji k notasum dokoupit a zajem bych mel bud o SV.WNBAF.EE2 nebo SV.WNBAF.EE3. Jsou to ty prvni dve shora.Tedy 3 letá záruka carry-in - ta nejobycejnejsi co muze byt, jen rozsireni na 3 roky.Druha varianta ma navic pojisteni proti nahodnemu poskozeni.

Pote jsem ale na jinem eshopu narazil na toto [ ODKAZ ].Cenovy rozdil oproti jinym balickum napr na [ ODKAZ ] je pres tisic korun tak by me zajimalo co si o tom myslite abych nekoupil neco co nemuzu pouzit.Dale by me zajimalo jestli pri teoretickem vraceni penez za notas (napr 4 reklamace) mi budou vraceny penize i za prodlouzenou zaruku kdybych to koupil spolu s notebookem ve stejnem eshopu/ poridil dodatecne v jinem eshopu.

Dekuji

CeCo

Příspěvekod CeCo » 13 lis 2008 20:24

Nejake divne, obchodne podmienky natvrdo skopirovali z Xcomputer...

So zarukou ti najpresnejsiu odpoved da Acer.

C

Zpět na „Příslušenství“