gamepad
Nooo.. Pokial viem, strategie sa na PC platforme spoliehaju na mys.. Takze, ak existuje niekde na nete wrapper, co dokaze presmerovat eventy z gamepadu na kurzor mysi, tak sa daju.
Nepoznam strategiu, ktora by sa standardne dala na PC ovladat gamepadom..
//edit: vygooglene, neotestovane: http://atzitznet.no-ip.org/Joy2Mouse3/
Nepoznam strategiu, ktora by sa standardne dala na PC ovladat gamepadom..
//edit: vygooglene, neotestovane: http://atzitznet.no-ip.org/Joy2Mouse3/
Toshiba Satellite Pro U400-15O
na strategie je nejlepsi touchscreen
jinak, nevim, jestli by bylo ovladani gamepadem lepsi, nez mysi, preci jen mys je mys, aspon co do rychlosti ovladani
jinak, nevim, jestli by bylo ovladani gamepadem lepsi, nez mysi, preci jen mys je mys, aspon co do rychlosti ovladani
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Plošinovky/platformové (Duke Nukem Manhattan Project), bojove (One Must Fall), klasiky multiplayerove (Atomic Bomberman, Death Rally), letecke strielacky (Air Strike 2), ...
Proste take, kde sa hra ovlada len dvojrozmerne (hore/dole + dolava/doprava).
V zatvorkach su screenshoty hier, co ma napadli..
Aach.. Zaspominal som si na casy, ked boly hry o jednoduchosti a zabave..
//edit: a samozrejme, arkadove auticka ala need for speed su idealne na gamepad, aspon sa nerozmacka klavesnica
Proste take, kde sa hra ovlada len dvojrozmerne (hore/dole + dolava/doprava).
V zatvorkach su screenshoty hier, co ma napadli..
Aach.. Zaspominal som si na casy, ked boly hry o jednoduchosti a zabave..
//edit: a samozrejme, arkadove auticka ala need for speed su idealne na gamepad, aspon sa nerozmacka klavesnica
Vidis, to by ma ani nenapadlo.. NHL som naposledy hral '98 kde som sa (skor nez som o tom cital) naucil ten trik zo zamrznutym hracom (drzim strelu, hrac sa zasekne v polohe s napriahnutou hokejkou, ale ide dalej rovno, nikto ho nemoze obrat, v spravnej polohe pustit a brankar nikdy nechyti)