Dobrý den,
mám menší problém s tím, že mám připojený notebook přes dokovací stanici USB na LCD monitor, monitor i notebook svítí najednou, ale když notebook zavřu, tak zhasne i monitor. Potřebuju ale, aby byl notebook zavřený a dalo se normálně pracovat přes monitor.
Poradí mi někdo prosím v jakém nastavení nebo kde přesně tohle nastavit? Něco jako výchozí monitor nebo tak něco. V BIOSu nebo někde jinde?
Díky moc všem za rady ...
Amilo Pro 3205 a USB dock station
Monitory jen zhasnou nebo se uspi cely ntb? Uspani je prednastaveno v XP v nastaveni napajeni.
Ale ja bych ti nedoporucoval zavirat ntb pri praci, a jeste navic V3205, ktera se dost zahriva. Displeji to rozhodne nedude svedcit. Koupil bych stojanek na "postaveni" ntb vedle LCD a muzes to pouzivat jako druhou obrazovku.
Ale ja bych ti nedoporucoval zavirat ntb pri praci, a jeste navic V3205, ktera se dost zahriva. Displeji to rozhodne nedude svedcit. Koupil bych stojanek na "postaveni" ntb vedle LCD a muzes to pouzivat jako druhou obrazovku.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Mam XP v anglictine, takze nevim presne ceske napisy. Ale v nastaveni obrazovky v zalozce s nastaveni setrice obrazovky mas dole tlacitko (u me Power), otevre se ti dalsi okno a je tam zalozka s nastavenim cinnosti pri zavreni displeje u notebooku.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W