Zdravím,
chci si koupit bezdrát myšku k Notebooku. Vůbec nerozumím myším tak proto se ptám. Moje požadavky jsou:
1) Chci aby byla co největší (mám obrovské pazoury, snad největší co jsem viděl) - na hmotnosti nezáleží, možná čím těžší tím lepší
2) Potřebuju přesnou a kvalitní myš. Kreslím v CADech, takže je přesnost dost důležitá a jsem nervák takže by nějaké poskakování skončilo hodem... Celý život jsem byl zvyklý na top myši (vždy drátové s vyjímkou jedné, která na baterie nevydržela ani den) byl to shit.
3) Výdrž baterie v řádech měsíců
4) Nevím pořádně ani jaké jsou druhy připojení k PC... Hlavně aby z noťase nečuměl 5cm přijímač. Nejlépe něco, co by se tam schovalo uplně a vůbec nevyndavalo. Případně existuje připojení pomocí BlueTooth, Wi-Fi? Je to Kvalitní přenos? Nevytvoří to delay?
5) Potřebuji Levé tlačítko, pravé, kolečko a dvě boční na palec.
Chtěl jsem si vybrat sám, ale pořádně nevím Laser, Optika, BlueTrack?... Takže prosím o jakékoli rady, nápady, připomínky, linky
Další otázka, Potřebuji mít mezi notebookem a myší dřevěnou přepážku, Předpokládám že to ale není problém. Nebo se pletu? Občas chci vzít myš do postele a nechat noťas na stole a jen ovládat film, takže vzdálenost 2 až 3 metry plus nějaká ta překážka by také nemělo dělat potíže. Nebo mělo?
Mě se líbí tyto dvě:
První
Druhá
Bezdrátová myš 1000kč +-