Chtěl bych si koupit batoh na svůj 15" notebook,hlavně aby byl nepromokavý a měl o přihrádku navíc(tj 1 na notebook a 1 na nějaké učebnice,sešity) a kdyby měl nějaké vycpávky kdybych s ním hodil držku na ledu v zimě,aby se nic NTB nestalo
Notebook mám HP takže kdyby byl batoh od HP,byl bych rád,nebo nějakou značku pro batohy,ale rozhodně nechci,když mám NTB HP,aby brašna byla Sony nebo Asus
Díky všem za rady
Jaký batoh na 15,6"?
Nevim o zadnym batohu, ve kterym by ti vydrzel notas, kdyz sebou seknes v zime na zem. To bys musel tahat notas v nejakym vycpanym kovovym pouzdre, ale to bys rovnou mohl tahat na zadech pytel brambor Jinak dobry batohy ma Dicota, ja mam konkretne Take.off sport. 15,6 NTB vetsinou nacpes vsude, kam se vejde 15,4, protoze ten notas je vetsi o kousek jen na sirku. Do vsech batohu na zada se davaj notasy na vysku, takze rozmerove se ti tam vejde v pohode.
Je tam oddelena prihradka na notas (tak je to snad vsude, co sem zatim videl) a pak velka kapsa, do ktere nacpes vsechno ostatni i s ucebnicema, adapterem a prislusenstvim. Nepromokava, zalezi co si pod tim predstavis. Samozrejme ze to neni na hodinovy stani v lijaku, normalni prechod v desti nevadi. Neni ale problem poridit batoh s plastenkou (minimalne jeden ma dicota) a nebo si udelat plastenku na batoh doma. Ale kdo by chodil venku bez destniku, kdyz tam leje jak z konve?
Měl jsem MP4 cowon Q5W,šel jsem ráno do školy deštěm(s deštníkem,MP4 byla v batohu a ještě v koženém pouzdře) a stejně jsem v ní měl vody,přestal fungovat dotyk.displej a MP4 za 15 tisíc v pr....
Teď když mám notebook nechci riskovat nic takovýhleho,sice nemám nějaký nejdražší eso,abych se o něj musel bát(za 22k) ale je to škoda
Když prší,do té školy musím jít a veškerý zápisky vedu v NTB,takže bych byl bez něj ve škole vyřízenej
Teď když mám notebook nechci riskovat nic takovýhleho,sice nemám nějaký nejdražší eso,abych se o něj musel bát(za 22k) ale je to škoda
Když prší,do té školy musím jít a veškerý zápisky vedu v NTB,takže bych byl bez něj ve škole vyřízenej