Batoh na Lenovo E530
Batoh na Lenovo E530
Ahoj, potřeboval bych poradit jaký batoh koupit na Lenovo Thinkpad Edge E530. cena tak do 1500,-. Chci aby batoh poskytoval dobrou ochranu notebooku. Díval jsem se na tento, nemáte s ním někdo zkušenosti? http://www.dicota.com/content/bacpac-element-15-164-7
Ja som tento batoh mal (v zelenej verzii) na byvaly Acer 5720G. Bohuzial, batohu odisiel hlavny zips. Je to pomerne sklamanie, kedze v obchode mali poznamky stylu "dozivotna zaruka na zips atd.". Ale tak po 4 rokoch denneho nosenia vselijakych nakladov (niektore ozaj dost tazke) sa asi ani nic ine ocakavat nedalo
Batoh je priestranny, zo zaciatku sa zdal az privelky. Za seba ho mozem plne doporucit. Je hodny ceny, za ktoru sa predava/l. Sam by som teraz chcel najst nejaku nahradu za tento vak a nic take mi nepadlo do oka. Mozno ho kupim opat, ak sa vobec este u nas predava. Nepremokavy na 100% nie je ani s tym prsiplastom v nom ale ak ho nebudes nosit v prietrzi mracien ako ja, tak taky bezny dazd mu nevadi.
Batoh je priestranny, zo zaciatku sa zdal az privelky. Za seba ho mozem plne doporucit. Je hodny ceny, za ktoru sa predava/l. Sam by som teraz chcel najst nejaku nahradu za tento vak a nic take mi nepadlo do oka. Mozno ho kupim opat, ak sa vobec este u nas predava. Nepremokavy na 100% nie je ani s tym prsiplastom v nom ale ak ho nebudes nosit v prietrzi mracien ako ja, tak taky bezny dazd mu nevadi.