Dotaz k UMAXum
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz k UMAXum
dočetl jsem se, že např. u modelu 6800WSX lze nahradit optickou mechaniku druhým HDD nebo přidavnou baterii. At jsem hledal jak jsem hledal (asi špatně) tak jsem nikde tu baterii neobjevil. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo vi kde se prodava s jakou kapacitou a za kolik.
Jde to..o nabídku si řekni přímo u Umaxu, tušim u zastupkyně obchodního oddělení..
ale btw: že mam s umaxem a jeho týmem dobrý zkušenosti, všický odepisujou bez problemu, ale zrovna tahle, je to ženská, a lidi z technickýho mi odkázali že to ona mi ho zašle..prostě psal sem si o nabídku a ceny jak říkáš, HDD a baterek do tohohle slotu už třikrát a odpověd žádná..zkus to ty..
ale btw: že mam s umaxem a jeho týmem dobrý zkušenosti, všický odepisujou bez problemu, ale zrovna tahle, je to ženská, a lidi z technickýho mi odkázali že to ona mi ho zašle..prostě psal sem si o nabídku a ceny jak říkáš, HDD a baterek do tohohle slotu už třikrát a odpověd žádná..zkus to ty..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.