Dicota BacPac Venture
-
- občas něco napíše
Dicota BacPac Venture
Nemáte nikdo zkušenosti s tímto batohem?? http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1265
Jak je velký, myslim tak nějak v poměru k člověku, jsem totiž menšího vzrůstu?? Jak je na tom s polstrovanim??
Jak je velký, myslim tak nějak v poměru k člověku, jsem totiž menšího vzrůstu?? Jak je na tom s polstrovanim??
-
- občas něco napíše
Ty jo
Ty jo, ho fakt nikdo nemá, chtěl bych vědět názory??
Proč většina hlasovala pro ne?? Co je na něm špatného, děkuju za každý názor.
Proč většina hlasovala pro ne?? Co je na něm špatného, děkuju za každý názor.
Acer Aspire 5520g, TK-55 (1,8GHz),2GB Ram, 120GB HDD, Geforce 8400M G
http://www.dicota.cz/FM/prods480px/n16418n-4.jpg
Dicota BacPac Xtreme - kapsa schovaná pod popruhama
Dicota BacPac Xtreme - kapsa schovaná pod popruhama
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
-
- občas něco napíše
tak ho mám doma
Tak mám tenhle batoh už doma, je fakt dobrej, přesně to co jsem chtěl, nejni nějak extrémně velkej ale je tam hodně místa a hodně oddělenejch kapes. K tý bezpečnosti, má to takovej ten zip s těma očkama na zámek, tak alespoň něco. Jinak ted sedim v posteli s bookem, protože je mi pěkně zle, ale ještě dodatečně všem vše nej do novýho roku.
Acer Aspire 5520g, TK-55 (1,8GHz),2GB Ram, 120GB HDD, Geforce 8400M G
Také mám tento batoh objednaný. Docela často chodím i za deště, a rozhoduji se zda má cenu k tomuto batohu koupit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56201 . Je ten batoh nepromokavý?
Spíše než ten neoprénový obal bych koupil rovnou pláštěnku na batoh: [odkaz]
Je levnější (zhruba 300 kč) a ochrání komplet celý batoh.
Sám vlastním verzi pro 50 - 90 litrové batohy a mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že jsou tyto pláštěnky velice dobré a vydrží i obrovskou průtrž mračen/krupobití/sněhovou vánici.
Je levnější (zhruba 300 kč) a ochrání komplet celý batoh.
Sám vlastním verzi pro 50 - 90 litrové batohy a mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že jsou tyto pláštěnky velice dobré a vydrží i obrovskou průtrž mračen/krupobití/sněhovou vánici.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Už 3 měsíce (nedělám pr***) scháním tento batoh...
TsBohemia, Barbone (stejné), Nejlevnejšíobchod.cz, nikdo mi to není schopnej poslat. Ten poslední zmiňovaný to má dokonce i přímo od Dicoty...
Já nevim jestli mají dovolenou, ale těším se na ten batoh jak malé děcko a kde nic tu nic! Není k sehnání!
TsBohemia, Barbone (stejné), Nejlevnejšíobchod.cz, nikdo mi to není schopnej poslat. Ten poslední zmiňovaný to má dokonce i přímo od Dicoty...
Já nevim jestli mají dovolenou, ale těším se na ten batoh jak malé děcko a kde nic tu nic! Není k sehnání!
Život nabral smysl. Tehdy. V ten jeden okamžik bylo rozhodnuto.
Anime...
Anime...
SonGokussj4 píše:Už 3 měsíce (nedělám pr***) scháním tento batoh...
Ve ctvrtek jsem si ho objednal na anacomp.cz a včera mi přišel
Je nádherně prostorný a ani není nijak moc velký. Navíc jde stáhnout přeskama. Povrch má takový zvláštní, zřejmě nepromokavý, ještě jsem neměl kdy to otestovat Má 4 velké prostorné kapsy, a tak u notebooku je ještě rozdělena na půl, takže se k němu vejde kabeláž. Predni kapsa je rozdelena na takovy prihradky a jsou v ni i kapsicky na karty nebo klice. Maximální spokojenost
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
V pátek jsem objednal u CS24, dneska v pondělí mi byl dodán asi ve 13 hod
Je to naprosto úžasnej batoh
Dicota BacPac Venture
Není tak velkej, jak všichni hrozili, vejde se tam toho brutáálně moc, suprově se nosí, dá se stáhnout - pak je jak placka ^_^
Někteří říkali, že nemá moc dobrou ochranu na notebook. Co jsem viděl batohy na ntbky, tak toto zatím vede Z přední strany je to chráněné dobře, asi se počítá s tím, že před ním bude ještě nějakej sešit A4, zadní strana (jak mám záda) je vyztužená úplně brilantně.
Zmiňoval jsem ten super velkej prostor?
Kámoš si koupil od Dicoty BacPac Mission a... Problém tam dát 3 časopisy, menší krabičku a napájení s myší + ntb.
Já jsem tam teď narval 23 čtyřiceti-listových školních sešitů (A4) a ještě tam bylo dost místa u ntb a zatraceně moc místa úplně vepředu (svačina etc.. )
Naprostá spokojenost ^_^ Za 1874 i s dobírkou, nemohl jsem si vybrat líp
Je to naprosto úžasnej batoh
Dicota BacPac Venture
Není tak velkej, jak všichni hrozili, vejde se tam toho brutáálně moc, suprově se nosí, dá se stáhnout - pak je jak placka ^_^
Někteří říkali, že nemá moc dobrou ochranu na notebook. Co jsem viděl batohy na ntbky, tak toto zatím vede Z přední strany je to chráněné dobře, asi se počítá s tím, že před ním bude ještě nějakej sešit A4, zadní strana (jak mám záda) je vyztužená úplně brilantně.
Zmiňoval jsem ten super velkej prostor?
Kámoš si koupil od Dicoty BacPac Mission a... Problém tam dát 3 časopisy, menší krabičku a napájení s myší + ntb.
Já jsem tam teď narval 23 čtyřiceti-listových školních sešitů (A4) a ještě tam bylo dost místa u ntb a zatraceně moc místa úplně vepředu (svačina etc.. )
Naprostá spokojenost ^_^ Za 1874 i s dobírkou, nemohl jsem si vybrat líp
Život nabral smysl. Tehdy. V ten jeden okamžik bylo rozhodnuto.
Anime...
Anime...
Byl jsem požádán o nějaké ty fotky tak tady jsou:
Celý batoh je vyrobený z napohled kvalitních materiálů a záda má pohodlně vypolstrovaná. Na druhé fotce je vidět že ho lze hezky sepnout popruhama a je pak krásně malý. Prostoru má při nesepnutém stavu až nechutně moc, i když to z těch ostatních fotek není moc vidět. Má celkem 4 hlavní kapsy. Vedle části pro notebook je ještě oddělení pro nějaký sešit nebo kabel. Sice to vypadá že je u notebooku jeste hodne mista ale drzí pevne. A ve třetí kapse je hned u zipu skrytá kapsička pro MP3 ze které vede gumový otvor ven pro sluchátka. Základna jednotlivých kapes je docela široká, ale tu se mi nepodařilo zachytit, protože je tam dole v hloubce dna už docela tma
Celý batoh je vyrobený z napohled kvalitních materiálů a záda má pohodlně vypolstrovaná. Na druhé fotce je vidět že ho lze hezky sepnout popruhama a je pak krásně malý. Prostoru má při nesepnutém stavu až nechutně moc, i když to z těch ostatních fotek není moc vidět. Má celkem 4 hlavní kapsy. Vedle části pro notebook je ještě oddělení pro nějaký sešit nebo kabel. Sice to vypadá že je u notebooku jeste hodne mista ale drzí pevne. A ve třetí kapse je hned u zipu skrytá kapsička pro MP3 ze které vede gumový otvor ven pro sluchátka. Základna jednotlivých kapes je docela široká, ale tu se mi nepodařilo zachytit, protože je tam dole v hloubce dna už docela tma